Header Ads


Ο Γιαννίκης ανέλυσε στους Βέλγους την ΑΕΚ ενόψει Αντβέρπ!

Ο Γιαννίκης ανέλυσε στους Βέλγους την ΑΕΚ ενόψει Αντβέρπ!


Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ είπε τα πάντα στους Βέλγους για την Ένωση..

Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ, Αργύρης Γιαννίκης, με συνέντευξη που παραχώρησε σε εφημερίδα του Βελγίου, ανέλυσε ενόψει της αναμέτρησης με την Αντβέρπ τον τρόπο παιχνιδιού της «Ένωσης».




Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε στις 22:00 (Cosmote Sport 2) την Αντβέρπ στο Βέλγιο στην πρώτη αναμέτρηση για τα playoffs του Champions League, έχοντας ως στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα το οποίο θα της δώσει το δικαίωμα να ελπίζει στην πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο πρώην προπονητής της «Ένωσης», Αργύρης Γιαννίκης, παραχώρησε συνέντευξη στη βελγική εφημερίδα «Het Nieuwsblad».



Ο Έλληνας τεχνικός ανέλυσε τον τρόπο παιχνιδιού της ΑΕΚ τονίζοντας ότι πρόκειται για μια ομάδα που αρνείται να χάσει, αναφέροντας ως τρανταχτό παράδειγμα την ανατροπή της διαφοράς του πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η σπουδαιότερη ποιότητα αυτής της ΑΕΚ είναι η αυτοπεποίθηση που εκπέμπει. Η δύναμη επίσης. Όλοι είναι ενωμένοι ξανά. Στη μάχη του περσινού πρωταθλήματος έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο. Η ΑΕΚ ήταν δέκα βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό, στη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Μια διαφορά που τελικά την κάλυψε για να πάρει το πρωτάθλημα»



Για το τι πρέπει να περιμένει η Αντβέρπ: «Ποτέ δεν τελειώνεις με αυτή την ομάδα, με κανένα τρόπο. Το απέδειξε αυτό κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ το Σάββατο. Σε δύσκολες στιγμές, μπορούν να αφυπνιστούν από το κοινό. Το γήπεδο συνέβαλε στη νίκη και την πρόκριση. Και αυτή η ατμόσφαιρα θα παίξει επίσης ρόλο κόντρα στην Αντβέρπ. Τα δυνατά της σημεία: Έχει ένα επιθετικό τρόπο παιχνιδιού. Όπως είπα, είναι μια ομάδα που δεν παρατά ποτέ».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.