Header Ads


Όλοι δίπλα στον Χρυσόπουλο μετά το ΑΕΚ-Πανσερραϊκός!

Όλοι δίπλα στον Χρυσόπουλο μετά το ΑΕΚ-Πανσερραϊκός!


Ποιος τον αγκάλιασε πριν μπει στη φυσούνα, όλα όσα έγιναν στα αποδυτήρια..

Το ντεμπούτο του νεαρού Χρυσόπουλου με την φανέλα της ΑΕΚ δεν πήγε όπως το περίμενε, αλλά όλοι οι συμπαίκτες του, με πρώτο και καλύτερο τον Μουκουντί, έσπευσαν να τον στηρίξουν




Η αλήθεια είναι πως ο Κώστας Χρυσόπουλος θα είχε φανταστεί πολύ διαφορετικά το ντεμπούτο του με την φανέλα της ΑΕΚ σε παιχνίδι πρωταθλήματος. 

Ήταν αυτή η καταραμένη φάση του πρώτου λεπτού, που έριξε βαριά σκιά σ' όλη την πρώτη παρουσία του νεαρού στόπερ και μάλιστα μπροστά στον κόσμο της Ένωσης. 



Ο ίδιος ο Χρυσόπουλος, δείχνει να έχει τον χαρακτήρα όλο αυτό το να διαχειριστεί και να συνεχίσει μπροστά. "Πέσε κάτω επτά φορές, σήκω οκτώ" έγραψε ο νεαρός στόπερ. Όμως σ' όλο αυτό, ο Χρυσόπουλος είχε από την πρώτη στιγμή και την στήριξη όλων των συμπαικτών του. Όλοι έπεσαν πάνω του για να του δώσουν δύναμη. Με πρώτο και καλύτερο τον Αρόλντ Μουκουντί. 


Η απόλυτη στήριξη





Ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός περίμενε μπροστά στην είσοδο των αποδυτηρίων στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. 

Και μόλις ετοιμαζόταν να μπει ο Χρυσόπουλος, του έκανε μια σφιχτή αγκαλιά. Όμως και όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ στήριξαν τον νεαρό στόπερ και αναμένεται αυτό να έχει και συνέχεια και στις προπονήσεις στα Σπάτα. Άλλωστε στην Ένωση η ενότητα μέσα στα αποδυτήρια είναι το μεγαλύτερο όπλο. 

Όσο για τον Ματίας Αλμέιδα, ξεκαθάρισε και δημοσίως πως αφού που έγινε στο πρώτο λεπτό του παιχνιδιού με τον Πανσερραϊκό, δεν αναιρεί όλα όσα έχει δει πάνω στον Χρυσόπουλο γενικώς αλλά και την τελευταία εβδομάδα στις προπονήσεις ειδικώς. 

Ο Αργεντινός τεχνικός είδε πολύ καλά τον νεαρό στόπερ, γι αυτό και του έδωσε την ευκαιρία να ξεκινήσει βασικός. Και θα συνεχίσει να τον διαχειρίζεται μ' αυτό τον τρόπο, ασχέτως τι έγινε στο χθεσινό ντεμπούτο του. 

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.