Header Ads


Πένθος στην ΑΕΚ: «Έφυγε» ο Κώστας Μάρκου

Πένθος στην ΑΕΚ: «Έφυγε» ο Κώστας Μάρκου


Αγάπησε την ΑΕΚ ανιδιοτελώς και επί χρόνια ήταν χορηγός του τμήματος παλαιμάχων και είχε ενισχύσει με προσωπικά του χρήματα πολλά κιτρινόμαυρα τμήματα - Τα συγκινητικά του λόγια για την Αγιά Σοφιά και τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Η οικογένεια της ΑΕΚ πενθεί, καθώς «έφυγε»  από τη ζωή ο Κώστας Μάρκου. Ένας μέγας Ενωσίτης, που αγαπούσε ανιδιοτελώς την ομάδα και επί χρόνια ήταν χορηγός του τμήματος παλαιμάχων και είχε ενισχύσει με προσωπικά του χρήματα πολλά κιτρινόμαυρα τμήματα. 




Ο Κώστας Μάρκου είχε συμμετάσχει το 2013 στο ενωτικό ψηφοδέλτιο των Κοτσάτου-Αλεξίου που στήριζε ο Δημήτρης Μελισσανίδης και μάλιστα ήταν εκ των ελαχίστων προσώπων που αποτελούσε προσωπική επιλογή του Τίγρη για την επόμενη μέρα της Ερασιτεχνικής.

Τον Κώστα Μάρκου άλλωστε, αγαπούσε ιδιαίτερα ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ ενώ υπήρξε αμοιβαία εκτίμηση και αγάπη και από την άλλη πλευρά. 



Είχε τονίσει όταν το όνειρο ξεκινούσε, πως “θα έρχονται από το εξωτερικό να χαζεύουν το γήπεδο της ΑΕΚ” και προσέτεθε: “Είμαι αισιόδοξος και σίγουρος για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ. Μόνο που θα βρίσκεται στα χέρια του Δημήτρη Μελισσανίδη, αρκεί για να αισθάνονται έτσι όλοι οι ΑΕΚτζήδες”. 

Ο Κώστας Μάρκου, επί χρόνια αποτελούσε χορηγό του τμήματος παλαιμάχων, ενώ κατά καιρούς είχε ενισχύσει με προσωπικά του χρήματα και πολλά τμήματα της Ένωσης, καθώς έβρισκε για μια περίοδο σπίτια στους παίκτες της ΑΕΚ στην περιοχή των Βριλησσίων, πληρώνοντας ο ίδιος τα ενοίκια, προκειμένου να μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την στέγαση των αθλητών της ομάδας. 

Ένας ΑΕΚτζής  με μεγάλη ψυχή. Που πέταξε ψηλά στον ουρανό και θα παρακολουθεί από εκεί την αγαπημένη του ομάδα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.