Header Ads


«Έρχονται προτάσεις για τον Πάλμα, δεν αποκλείω να πάει ΑΕΚ»

«Έρχονται προτάσεις για τον Πάλμα, δεν αποκλείω να πάει ΑΕΚ»


Δημοσιογράφος του Άρη έδωσε την είδηση για Πάλμα και ΑΕΚ, δείτε τι είπε..

Ο Αλέξης Σαββόπουλος αποκάλυψε στην εκπομπή «Baladeros Live» ότι αναμένονται προτάσεις από το εξωτερικό για τον Λουίς Πάλμα μέσα στις επόμενες μέρες, βάζοντας στο κάδρο και την ΑΕΚ.
Αποκάλυψη του Αλέξη Σαββόπουλου στην εκπομπή του Sportal, «Baladeros Live».




Ο ρεπόρτερ του Άρη στη live τοποθέτησή του αποκάλυψε πως στον Άρη περιμένουν τις επόμενες μέρες πολλές προτάσεις για τον Λουίς Πάλμα και όταν ο Διονύσης Βερβελές τον ρώτησε αν είναι και η ΑΕΚ στις ομάδες αυτές, η απάντηση ήταν πως βρίσκεται στο κάδρο.

«Στον Άρη περιμένουν προτάσεις για τον Πάλμα την επόμενη εβδομάδα. Περιμένουν προτάσεις πολλές από το εξωτερικό και κυρίως από την Αγγλία. Το όνομά του είναι από το ξεκίνημα του καλοκαιριού εκεί και αναμένεται να έρθουν προτάσεις, δεν αποκλείω να φύγει», αποκάλυψε ο Αλέξης Σαββόπουλος.



Ο Διονύσης Βερβελές τον ρώτησε αν υπάρχει και η ΑΕΚ στο παιχνίδι για τον Λουίς Πάλμα, λόγω της φημολογίας που είχε αναπτυχθεί τις προηγούμενες μέρες, με τον Αλέξη Σαββόπουλο να αφήνει ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο.

«Είχε υπάρξει θέμα με Πάλμα και ΑΕΚ και δεν αποκλείω να επανέλθει στην επιφάνεια. Είναι ένας παίκτης που απ' όσο ξέρω αρέσει στην ΑΕΚ».



Από την πλευρά της Ένωσης, πάντως, ο Κώστας Τσίλης μετέφερε πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει θέμα Πάλμα για την Ένωση. Όπως δεν υπάρχει γενικά θέμα μεταγραφών από τη στιγμή που υπάρχουν ευρωπαϊκά παιχνίδια μπροστά, τα οποία θα κρίνουν το αν η ΑΕΚ θα βρεθεί στους ομίλους του Champions League.



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.