Header Ads


Τρέλα Μελισσανίδη: Αυτή είναι η συμφωνία για Πόνσε!

Τρέλα Μελισσανίδη: Αυτή είναι η συμφωνία για Πόνσε!


Ολοκληρώνεται η απόκτηση του από την Ελτσε όπως επιβεβαίωσε η ΑΕΚ, υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία

Λιγο μετά την συμπλήρωση 24 ωρών από την ανανέωση - βόμβα του Λιβάι Γκαρσία σκάει κι άλλη βόμβα. Η ΑΕΚ παίρνει σέντερ φορ και το όνομα του είναι Εζέκιελ Πόνσε!




Ο Αργεντίνος σέντερ φορ που έπαιξε μία σεζόν στην ΑΕΚ αλλά δεν ξέχασε και δεν ξεχάστηκε επιστρέφει αυτή την φορά με μεταγραφή από την Ελτσε όπως αποκαλυψε πρώτος ο γκουρού των μεταγραφών Φαμπρίτσιο Ρομάνο. 

Ο 26χρονος Αργεντίνος με Ιταλικό διαβατήριο που αγοράσε περυσι με 4.500.000 ευρώ η Ελτσε από την Σπαρτάκ αγοράζεται με ένα παραπλήσιο ποσό από την ΑΕΚ που όπως είχε δείξει με την κίνηση για Μακαμπού ήθελε ένα σέντερ φορ επιπέδου Γκαρσία και αυτός θα είναι ενας γνωστός παλιός καλός φίλος. 



Η ΑΕΚ απέκτησε τον Πόνσε δανεικό από τη Ρόμα το καλοκαίρι του 2018. Έκανε 43 ματς, πέτυχε 21 γκολ και μοίρασε 5 ασίστ. Η αξία του εκτοξεύθηκε στην Ελλάδα. Η ΑΕΚ τον βοήθησε. Ήθελε να τον κρατήσει αλλά αυτός ήθελε το μεγάλο συμβόλαιο της Σπαρτάκ Μόσχας. Οι Ρώσοι έδωσαν στη Ρόμα 3 εκατομμύρια ευρώ και τον πήραν πληρώνοντας τον με σχεδόν 2,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο! Είχε 73 ματς, 23 γκολ και 5 ασίστ πριν φύγει δανεικός πρώτα τον Γενάρη του 2022 και το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου μόνιμα για την Έλτσε.

Στην Ισπανία σε 36 ματς είχε 6 γκολ και 1 ασίστ. Η Έλτσε υποβιβάστηκε, και ο Πόνσε προτίμησε το Ελληνικό πρωτάθλημα και την Ευρώπη απο την Β Ισπανίας. Η ΑΕΚ θα πληρώσει σχεδόν τα χρήματα που ειχε πληρώσει η Ελτσε (4.500.000 ευρω) κι ο αγαπημένος των οπαδών αλλα και του… προέδρου επιστρέφει και αυτή την φορα χωρίς οψιον αλλα με πολυετές συμβόλαιο! Το συμβόλαιο του Πόνσε θα είναι στο ύψος των πιο μεγάλων συμβολαίων στην ΑΕΚ αφού και στην Ελτσε έπαιρνε 1.300.000 ευρώ.



Η ΑΕΚ επιβεβαίωσε τις προχωρημένες συζητήσεις με την Ελτσε και τον ποδοσφαιριστη, έκανε λόγο για προφορική συμφωνία και παρέπεμψε για οριστικές εξελίξεις στην τεράστια μεταγραφή σήμερα Παρασκευή. 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.