Header Ads


«Τρέμουν» τον άγραφο νόμο των φυλακών οι Κροάτες χούλιγκαν

«Τρέμουν» τον άγραφο νόμο των φυλακών οι Κροάτες χούλιγκαν


Έφτασε στο σημείο να επικαλεστεί τη Συνθήκη για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα

Τους 71 έχουν φτάσει οι προφυλακισμένοι για τη δολοφονία του 29χρονου φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη, και ο δικηγόρος ορισμένων εκ των συλληφθέντων οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ είχε το θράσος να κάνει υποδείξεις στην ελληνική Δικαιοσύνη και να ζητήσει όλοι οι προφυλακισμένοι να οδηγηθούν στην ίδια φυλακή.




Μιλώντας σε κροατικό τηλεοπτικό σταθμό, ο Μάριο Μέντακ είπε το εξής: «Οι οικογένειες των παιδιών μού είπαν πως εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του νεκρού και ζητούν από τις κροατικές αρχές να εμπλακούν στην υπόθεση, προκειμένου να εγγυηθούν την ασφάλειά τους. Δεν θέλουν να τους χωρίσουν και να τους διασκορπίσουν σε διαφορετικές φυλακές, όπου θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν προβλήματα από άλλους κρατούμενους».

Παράλληλα εξέφρασε την ανησυχία πως δεν θα έχουν μία δίκαια δίκη στην Ελλάδα και επικαλέστηκε τη συνθήκη για τα ανθρώπινα δικαιώματα. 

Επίσης είπε πως σε κάποια Μέσα έχουν διαρρεύσει ονόματα και λοιπά στοιχεία των συλληφθέντων, κάτι που θεωρεί πως θέτει σε κίνδυνο την ασφάλειά τους. 



«Το θεωρώ απαράδεκτο, αν είχε συμβεί στην Κροατία, θα είχε κινηθεί νομική διαδικασία», σχολίασε.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.