Header Ads


Με πολλές αλλαγές η ΑΕΚ κόντρα στον Πανσερραϊκό!

Με πολλές αλλαγές η ΑΕΚ κόντρα στον Πανσερραϊκό!


Τα αλλάζει όλα ο Αλμέιδα - Ποιοι παίρνουν φανέλα βασικού

Ο Ματίας Αλμέιδα θέλει να ξεκουράσει τους παίκτες της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό και να δώσει ευκαιρίες

Από την απραξία για 15 ημέρες, η ΑΕΚ «πέταξε» στο άλλο άκρο της αγωνιστικής εξουθένωσης παίζοντας στα «νόμιμα όρια» της UEFA.




Μία UEFA που την ανάγκασε να παίξει 3 κρίσιμα ματς (τα 2 εκτός!) σε μία εβδομάδα!

Έδωσε το πρώτο της επίσημο παιχνίδι την προηγούμενη Τρίτη, το Σάββατο υποδέχθηκε την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια και δίχως ουσιαστική προπόνηση, προχθές έπαιξε στο Βέλγιο με την Αντβέρπ.



To Σάββατο στις 21:30, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα υποδέχεται στην Αγιά Σοφιά – OPAP Arena τον Πανσερραϊκό για την δεύτερη αγωνιστική της Super League. Όπως είναι λογικό, ο Αργεντινός προπονητής θα εκμεταλλευτεί το βάθος στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ και αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με αρκετές αλλαγές δίνοντας θέση βασικού σε παίκτες που αγωνίζονται λιγότερο.

Ο Σίμος Μήτογλου, ο Τομ Φαν Βέερτ, ο Κώστας Γαλανόπουλος, Πέτρος Μάνταλος, ο Μιλάντ Μοχαμάντι, ο Ροντόλφο Πισάρο, ο Νίκλας Ελίασον μπορούν να πάρουν φανέλα βασικού το Σάββατο, όπως και ο Σέρχιο Αραούχο.



Ο Λιβάι Γκαρσία αποχώρησε τραυματίας από το ματς στην Αμβέρσα, καθώς υπέστη τράβηγμα στον τετρακέφαλο και θα δώσει αγώνα δρόμου για να προλάβει τη ρεβάνς με την Αντβέρπ την προσεχή Τετάρτη. Ο Έκι Πόνσε κουβαλά τιμωρία από την περσινή σεζόν, καθώς είχε αποβληθεί σε αγώνα Κυπέλλου της Ισπανίας και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Ο Φαν Βέερτ αποτελεί τη μοναδική επιλογή του Αλμέιδα και θα την αξιοποιήσει, καθώς τον υπολογίζει κανονικά. Εξάλλου, στα φιλικά συμμετείχε κανονικά και έδειξε την εκτελεστική του δεινότητα και κόντρα στην Τράμπζονσπορ, σκοράροντας λίγο μετά την είσοδό του στο παιχνίδι.

Εκτός με τιμωρία είναι και ο Λάζαρος Ρότα και έτσι ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ θα είναι βασικός, ενώ υπάρχει και ο νεαρός Βένταντ Ραντόνια.

Επίσης, πρέπει να δούμε αν θα είναι έτοιμος ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς για να παίξει, ειδάλως θα είναι ξανά βασικός ο Γιώργος Αθανασιάδης.

Πάντως, ο Ματίας Αλμέιδα μπορεί να υπολογίζει και στους νεαρούς Ζίνι, Γεμπόα και Λαμαράνα που δεν έχουν δικαιώμα συμμετοχής στην Ευρώπη.

Έτσι, αναμένεται να δούμε μία ΑΕΚ… εντελώς αλλαγμένη απέναντι στους Σερραίους του Πάμπλο Γκαρσία, στο πρώτο ματς της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.