Header Ads


Πότε θα κάνει ντεμπούτο ο Πόνσε με την ΑΕΚ!

Πότε θα κάνει ντεμπούτο ο Πόνσε με την ΑΕΚ!


Ο Κώστας Κετσετζόγλου προβλέπει ευρύ ροτέισον από τον Ματίας Αλμέιδα για τους προσεχείς αγώνες της ΑΕΚ σε προκριματικά και Champions League.

Όλοι οι παίκτες θα είναι χρήσιμοι για την ΑΕΚ στα τέσσερα ευρωπαϊκά και τα δύο ματς πρωταθλήματος που θα δώσει η ομάδα μέχρι το τέλος Αυγούστου, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.




«Πιστεύω πως στα έξι ματς μέχρι το τέλος Αυγούστου θα παίξουν συνολικά 22 παίκτες», τόνισε, ενώ αναφερόμενος στον Εζέκιελ Πόνσε είπε: «Δεν θα είναι διαθέσιμος για το αυριανό παιχνίδι, πιθανώς ούτε για το δεύτερο ματς. Πιστεύω πως θα τον δούμε από τον επόμενο γύρο, στα playoffs Champions ή Europa League. Είναι δύσκολες οι αλλαγές, αφού όλοι χρειάζονται και θα πρέπει κάποιοι να βγουν για να παίξουν ο Πόνσε ή ο Αραούχο».



Όσο για την πιθανότερη ενδεκάδα στον αυριανό αγώνα με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ ανέφερε: «Το Ρότα-Χατζισαφί έχει προβάδισμα για τα άκρα της άμυνας. Ο Βίντα είναι 100% έτοιμος και θα παίξει με τον Μουκουντί στα στόπερ. Γιόνσον και Σιμάνσκι θα είναι στο κέντρο, δεξιά ο Ελίασον, αριστερά ο Πινέδα και μπροστά Τσούμπερ με Γκαρσία».

Τέλος, σχολίασε τη «βόμβα» της ΑΕΚ με την απόκτηση του Μπεν ΜάκΛεμορ: «Όλες οι επιλογές που έχει κάνει ως τώρα η ομάδα είναι πολύ καλές, η μεταγραφή αυτή είναι πολύ μεγάλη. Ο Αγγελόπουλος και ο Πλάθα κατάφεραν να φέρουν ένα μεγάλο όνομα. Και ο Χολ που φαίνεται πως θα αποκτηθεί είναι πολύ καλός παίκτης».




ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.