Header Ads


Η ώρα για τη ρεβάνς με την Αντβέρπ πλησιάζει και η ΑΕΚ κάνει νέα έκκληση στον κόσμο για καπνογόνα, βεγγαλικά και λέιζερ

Η ώρα για τη ρεβάνς με την Αντβέρπ πλησιάζει και η ΑΕΚ κάνει νέα έκκληση στον κόσμο για καπνογόνα, βεγγαλικά και λέιζερ


Νέα έκκληση της ΑΕΚ στον κόσμο της ενόψει Αντβέρπ..

Η ώρα για τη ρεβάνς με την Αντβέρπ πλησιάζει και η ΑΕΚ κάνει νέα έκκληση στον κόσμο για καπνογόνα, βεγγαλικά και λέιζερ αναφέροντας πως «όπως έγινε και με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, έτσι και στο ματς με την Αντβέρπ δεν υπάρχει περιθώριο να ανάψει ούτε ένα καπνογόνο ή να εκτοξευθεί έστω ένα βεγγαλικό και φυσικά απαγορεύεται αυστηρά κάθε χρήση συσκευής laser».
«Οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά μπορεί να σημαίνει κλείσιμο κερκίδων σε επόμενα ματς ή και τιμωρία έδρας. Επίσης είμαστε αναγκασμένοι να υπενθυμίσουμε πως το εσωτερικό σύστημα των καμερών ασφαλείας θα λειτουργήσει όπως γίνεται πάντα και είναι αδύνατον να μην επισημανθεί οποιοσδήποτε επιχειρήσει να ανάψει καπνογόνο, να εκτοξεύσει βεγγαλικό ή να κάνει χρήση laser», συμπληρώνει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Φίλοι της ΑΕΚΕν όψει της αναμέτρησης με την Αντβέρπ αύριο Τετάρτη (30/8, 22.00) σας υπενθυμίζουμε πως πρόκειται για αγώνα Champions League, καθώς και οι αναμετρήσεις των play offs της διοργάνωσης έχουν τις ίδιες ακριβώς απαιτήσεις και γίνονται με τις ίδιες ακριβώς προϋποθέσεις από πλευράς UEFA, όπως και οι αντίστοιχες στην φάση των ομίλων.

Είναι σαφές, λοιπόν, πως πρέπει να δώσουμε μεγάλο βάρος στον σεβασμό όλων των κανόνων ασφαλείας και να συνεργαστούμε με τους αρμόδιους για την τήρηση τους. Το παιχνίδι με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα για την συμπεριφορά μας κι εντός και πέριξ της OPAP Arena. Με αυτή την συμπεριφορά ήρθε και η μεγάλη πρόκριση. Πρέπει να τονίσουμε πως η UEFA έχει χαρακτηρίσει και το ματς με την Αντβέρπ ως «high profile» και δίνει ιδιαίτερη προσοχή στις ομαλές συνθήκες διεξαγωγής του.Οι θύρες της OPAP Arena θα ανοίξουν στις 19.00. Από εκείνη την ώρα και έπειτα, θα υπάρχουν πολύ αυστηροί προέλεγχοι και κανείς χωρίς εισιτήριο δεν θα είναι σε θέση να προσεγγίσει τις εισόδους.

Κανείς φίλαθλος που θα φέρει σακίδιο ή θα κρατάει σακούλα, δεν θα μπορέσει να περάσει τους ελέγχους και να μπει στο γήπεδο.

Όπως έγινε και με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, έτσι και στο ματς με την Αντβέρπ δεν υπάρχει περιθώριο να ανάψει ούτε ένα καπνογόνο ή να εκτοξευθεί έστω ένα βεγγαλικό και φυσικά απαγορεύεται αυστηρά κάθε χρήση συσκευής laser. Οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά μπορεί να σημαίνει κλείσιμο κερκίδων σε επόμενα ματς ή και τιμωρία έδρας.

Επίσης είμαστε αναγκασμένοι να υπενθυμίσουμε πως το εσωτερικό σύστημα των καμερών ασφαλείας θα λειτουργήσει όπως γίνεται πάντα και είναι αδύνατον να μην επισημανθεί οποιοσδήποτε επιχειρήσει να ανάψει καπνογόνο, να εκτοξεύσει βεγγαλικό ή να κάνει χρήση laser.

Πέρα από τις νομικές επιπτώσεις δεδομένα θα του απαγορευθεί η μελλοντική είσοδος στην OPAP Arena. Το συγκεκριμένο μέτρο έχει ήδη εφαρμοστεί και θα συνεχίζει να εφαρμόζεται. Όλες αυτές οι κυρώσεις ισχύουν και για οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά είτε κατά την είσοδο, είτε κατά την παραμονή εντός γηπέδου. Και το θυμίζουμε για μια ακόμη φορά: Είναι αδύνατον να μην επισημανθεί από τις κάμερες ασφαλείας.

Είναι επίσης πολύ σημαντικό για την αποφυγή κινδύνων τιμωρίας η εικόνα όσον αφορά τους διαδρόμους να είναι ακόμη καλύτερη σε σχέση με το ματς με την Ντινάμο. Κανείς δεν πρέπει να κάθεται σε διάδρομο.

Πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγουμε τα πανό με περιεχόμενο που μπορεί να δώσει αφορμή στις αρχές του αγώνα για να δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα στην ΑΕΚ. Οποιοδήποτε πανό ή πλακάτ με αντιαθλητικό, προκλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο δεν πρόκειται να περάσει από τους ελέγχους και ως εκ τούτου να περάσει και στο γήπεδο.

Για μια ακόμη φορά τονίζουμε πως δεν πρόκειται να μπει στο γήπεδο κανένα παιδί χωρίς εισιτήριο.

Είναι επίσης σημαντικό να βρεθούμε όλοι στο γήπεδο όσο το δυνατό νωρίτερα, για να αποφύγουμε ουρές και ταλαιπωρία. Υπάρχει διαδικασία πολύ αυστηρών ελέγχων.

Έχετε μαζί σας αποδεικτικά της ταυτότητας σας, για την περίπτωση που ζητηθούν από τις αρμόδιες αρχές.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι σίγουρη πως οι φίλαθλοι μας θα τηρήσουν όλα όσα πρέπει για να προστατέψουμε την ομάδα μας και να είμαστε όλοι ασφαλείς. Επαναλαμβάνουμε το παράδειγμα του αγώνα με την Ντινάμο που όλοι αφοσιωθήκαμε στην στήριξη της ομάδας με κάθε τρόπο και τα καταφέραμε σε όλα τα επίπεδα όλοι μαζί. Το ίδιο θα γίνει και με την Αντβέρπ.

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και πάμε όλοι μαζί να στηρίξουμε με τη φωνή και τον παλμό μας την ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.