Header Ads


Αποθέωση Αλμέιδα από Βερόν: Ελπίζω να συνεχίσει να προοδεύει στην ΑΕΚ, βρήκε επαγγελματική και προσωπική ισορροπία (vid)

Αποθέωση Αλμέιδα από Βερόν: Ελπίζω να συνεχίσει να προοδεύει στην ΑΕΚ, βρήκε επαγγελματική και προσωπική ισορροπία (vid)


Ο θρύλος του ποδοσφαίρου της Αργεντινής και πρόεδρος της Εστουδιάντες μίλησε με αποθεωτικά λόγια για τον φίλο και πρώην συμπαίκτη του.

Συνέντευξή στο ESPN Deportes παραχώρησε ο Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν ο οποίος μίλησε με αποθεωτικά λόγια για το Ματίας Αλμέιδα. 




Ο θρύλος του ποδοσφαίρου της Αργεντινής και πρόεδρος της Εστουδιάντες, κλήθηκε να σχολιάσει την πορεία του Πελάδο στην Ελλάδα, τονίζοντας: 

«Με τον Ματίας Αλμέιδα έχουμε καθημερινή επαφή. Έχουμε μοιραστεί πολλές στιγμές σε σύλλογο (ενν. Λάτσιο) και την εθνική ομάδα. Με κάνει χαρούμενο που βρήκε ισορροπία τόσο στα επαγγελματικά, όσα και στα προσωπικά του. Ό,τι καλό του συμβαίνει, αντικατοπτρίζεται και στη δουλειά του. Ελπίζω να συνεχίσει να προοδεύει στην ΑΕΚ και να έχει τύχη στην καριέρα του».



Να σημειώσουμε βεβαίως ο Βερόν υπήρξε συμπαίκτης με τον Αλμέιδα, τόσο στην εθνική ομάδα της Αργεντινής, όσο και στη Λάτσιο, όπου έφτασαν παρέα, έως την κατάκτηση του νταμπλ στην Ιταλία, αλλά και του UEFA Super Cup, το 2000.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.