Header Ads


Αυτός είναι ο λόγος που έμεινε εκτός αποστολής ο Γκατσίνοβιτς με Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Αυτός είναι ο λόγος που έμεινε εκτός αποστολής ο Γκατσίνοβιτς με Ντινάμο Ζάγκρεμπ


Δεν θα είναι στην διάθεση του Αλμέιδα για το πρώτο παιχνίδι με τη Ντιναμό ο Γκατσίνοβιτς, λόγω ενοχλήσεων - Κανονικά στην αποστολή ο Βίντα

Η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν από το αυριανό ματς με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ήταν και αυτή που έκρινε τους παίκτες που θα έχει στην διάθεσή του ο Ματίας Αλμέιδα. Ανάμεσα σ' αυτούς δεν θα είναι ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. 




Ο Σέρβος χαφ δεν κατάφερε να προπονηθεί σήμερα σε φουλ ρυθμούς, καθώς έχει κάποιες ενοχλήσεις. Εξ ου και έμεινε εκτός αποστολής. 

Ουσιαστικά ο Γκατσίνοβιτς ταλαιπωρείται απ' αυτές τις ενοχλήσεις μετά την επιστροφή από το φιλικό με την Τραμπζονσπορ στην Τραπεζούντα. 



Όμως το πάλεψε προκειμένου να προλάβει να είναι εγκαίρως έτοιμος για το πρώτο ματς με τη Ντιναμό. Χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Εξάλλου ο Αλμέιδα δεν ήθελε να πάρει κανένα ρίσκο με τον Σέρβο χαφ, καθώς προέχει να ξεπεράσει πλήρως αυτές τις ενοχλήσεις. 

Αντίθετα με τον Γκατσίνοβιτς, κανονικά προπονήθηκε και σήμερα ο Βίντα. Είναι στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι και μένει να φανεί αν τελικά θα τον χρησιμοποιήσει ή όχι στην βασική ενδεκάδα ο Αλμέιδα. 



Ο Αργεντινός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου άφησε να εννοηθεί πως ο Κροάτης στόπερ δεν είναι απολύτως έτοιμος. Ενώ έχει απόλυτη εμπιστοσύνη και στον Μήτογλου. Αλλά μένει να φανεί την τελευταία στιγμή, ποια απόφαση θα πάρει. 

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.