Header Ads


Έτσι έσωσαν ανθρώπινες ζωές η ασφάλεια της ΑΕΚ και απλοί πολίτες στη Φιλαδέλφεια

Έτσι έσωσαν ανθρώπινες ζωές η ασφάλεια της ΑΕΚ και απλοί πολίτες στη Φιλαδέλφεια


Οι άνθρωποι της ΑΕΚ πρόλαβαν και ασφάλισαν το γήπεδο και τα καταστήματα και βοήθησαν πολίτες είτε να απομακρυνθούν, είτε να πάνε σε ένα ασφαλές μέρος.

Είκοσι λεπτά στην αναμονή είχε η Αστυνομία τους υπαλλήλους της Ένωσης που ζητούσαν εναγωνίως βοήθεια




Ο 29χρονος Μιχάλης δολοφονήθηκε και πολλά άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά από την επιδρομή των Κροατών δολοφόνων και των Ελλήνων συνεργών τους στην «Αγιά Σοφιά». Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πόσο μεγαλύτερος θα ήταν ο φόρος αίματος αν η Ασφάλεια και τα στελέχη του γηπέδου δεν είχαν κινηθεί άμεσα αφού αντιλήφθηκαν την  ομάδα των δολοφόνων μέσα στο Άλσος να προσεγγίζει την «Αγιά Σοφιά».

Οι άνθρωποι της ασφάλειας και υπάλληλοι της ΠΑΕ πρόλαβαν να κλείσουν όλες τις θύρες του γηπέδου, πολλές από τις οποίες ήταν ανοικτές λόγω της προπόνησης της Ντιναμό που είχε τελειώσει πριν από λίγο. Παράλληλα έκλεισαν και τις πόρτες των καταστημάτων που εκείνη την ώρα ήταν ακόμα ανοιχτά.

Έκαναν ότι μπορούσαν για να βοήθησαν πολίτες να απομακρυνθούν, ενώ προστάτεψαν άλλους κατά την ώρα της επίθεσης.



Ενημέρωσαν εγκαίρως θαμώνες των καταστημάτων της πλατείας, για να προστατευτούν ή να απομακρυνθούν, βοήθησαν τόσο στο κατάστημα του ΟΠΑΠ, όσο και στο καφέ του γηπέδου για να ασφαλίσουν τις δικές τους πόρτες και με κάθε τρόπο προστάτευσαν τόσο ανθρώπινες ζωές όσο και την περιουσία της ΑΕΚ και των περιοίκων.

Αρωγός στην προσπάθειά τους και πολλοί απλοί πολίτες που την ώρα της μεγάλης έντασης διατήρησαν την ψυχραιμία τους και βοήθησαν σημαντικά προστατεύοντας και φυγαδεύοντας οικογένειες και μικρά παιδιά.



Απούσα ήταν μόνο η Αστυνομία, η οποία άργησε εγκληματικά να εμφανιστεί και να επέμβει. Στις τηλεφωνικές κλήσεις υπαλλήλων της ασφάλειας του γηπέδου προς Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ έλαβαν άμεση απάντηση και ανταπόκριση, ενώ η Αστυνομία τους είχε 20 λεπτά στην αναμονή. Όλα αυτά ενώ είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι γνώριζαν τα πάντα για τους χούλιγκαν και το δολοφονικό τους σχέδιο.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.