Header Ads


Οι τελευταίες πληροφορίες για την άφιξη Πόνσε στην Αθήνα!

Οι τελευταίες πληροφορίες για την άφιξη Πόνσε στην Αθήνα!


Τι ισχύει τελικά με την ευρωπαϊκή λίστα - Θα μπει στη λίστα για τους αγώνες με Ντινάμο Ζάγκρεμπ;

Στην άφιξη του Εσεκιέλ Πόνσε στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, αλλά και στο γεμάτο «οπλοστάσιο» του Αλμέιδα στην επίθεση αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Γιώργος Τσακίρης.




Πιθανότατα για αύριο, Κυριακή (06/08), πηγαίνει η άφιξη του Εσεκιέλ Πόνσε στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του ΑΕΚ, όπως μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Γιώργος Τσακίρης.
Ο ρεπόρτερ των «κιτρινόμαυρων» ανέφερε ότι απομένουν λεπτομέρειες -και φυσικά οι ανακοινώσεις- για να γίνει και πάλι παίκτης της Ένωσης ο Αργεντινός, ενώ στις φημολογίες ότι ο 26χρονος θα έμπαινε στη λίστα της Ντιναμό υπογράμμισε πως ήταν πρακτικά αδύνατο, αφενός γιατί ο χρόνος... πίεζε, αφετέρου γιατί ο Ματίας Αλμέιδα είναι προπονητής που δεν θα έβαζε στη λίστα έναν παίκτη που μέχρι στιγμής δεν έχει προπονηθεί με τους νέους του συμπαίκτες.



Παράλληλα, ο Γιώργος Τσακίρης σχολίασε το γεμάτο «οπλοστάσιο» που θα έχει στη διάθεσή του ο «Πελάδο» και θα του δημιουργηθούν ευχάριστοι... πονοκέφαλοι με τους Πόνσε, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Αραούχο, Τσούμπερ, Πισάρο, Μάνταλο, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Άμραμπατ, παίκτες με μεγάλη ποιότητα που έχουν τεράστια επιθυμία να αγωνιστούν στους ομίλους του Champions League.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:





Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.