Header Ads


Στοίχημα: Πληρώνουν τα γκολ στη Λιουμπλιάνα

Στοίχημα: Πληρώνουν τα γκολ στη Λιουμπλιάνα


Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει σήμερα Τρίτη (01/08) στη δράση και αναμένεται να χαρίσει μοναδικές στιγμές, με το παιχνίδι Παναθηναϊκός - Ντνίπρο, να ξεχωρίζει από το πρόγραμμα. Φυσικά το κουπόνι στοιχήματος περιλαμβάνει σημαντικές αναμετρήσεις για το Κόνφερενς Λιγκ, Κόπα Λιμπερταδόρες & Σουνταμερικάνα αλλά και για το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών. Το Betarades.gr ξεχώρισε για σήμερα πρόταση με αξία από το Τσάμπιονς Λιγκ και την αναμέτρηση Ολίμπια Λιουμπλιάνας - Λουντογκόρετς, την οποία θα δούμε παρακάτω αναλυτικά.
 
Στις 21:00 στη Λιουμπλιάνα η Ολίμπια υποδέχεται τη Λουντογκόρετς, με τις δύο ομάδες να έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς μετά το 1-1 του πρώτου μεταξύ τους ματς. Η Ολίμπια θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει ιδανικά την έδρα της, έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη μεγάλη νίκη στο πρωτάθλημα Σλοβενίας με 5-0 επί της Ρογκάσκα, που ήταν και η πρώτη στο πρωτάθλημα, καθώς στην πρεμιέρα ηττήθηκε με 2-1 από την Κόπερ. Έχει ξεκινήσει από τον 1ο προκριματικο γύρο της υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ, ξεπέρασε το εμπόδιο της Βαλμιέρα με δύο νίκες και συνολικό σκορ 4-2.
 
Δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ιδανικά την έδρα της στο πρώτο ματς η Λουντογκόρετς, καλείται να δείξει απόψε περισσότερα πράγματα, αν θέλει να ελπίζει σε πρόκριση. Τρέχει ένα αήττητο σερί τριών αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις, προηγήθηκε η νίκη με 5-0 κόντρα στην Ετάρ για το πρωτάθλημα Βουλγαρίας και η εύκολη επικράτηση με 4-0 κόντρα στην Μπαλκάνι στον αγώνα ρεβάνς για τον 1ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και ενώ είχε ηττηθεί με 2-0 στο πρώτο ματς από την ομάδα του Κοσόβου. Σίγουρα η Λουντογκόρετς πρόκειται για μια ποιοτικότερη και πιο έμπειρη ομάδα, από την άλλη η Ολίμπια έδειξε ότι “διψάει” για πρόκριση και δεν θα είναι σε καμία περίπτωση εύκολη αντίπαλος. Περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν και θα κρατήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.85.
 
Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!    Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.