Header Ads


Στοίχημα: Πληρώνουν τα γκολ στη Λιουμπλιάνα

Στοίχημα: Πληρώνουν τα γκολ στη Λιουμπλιάνα


Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει σήμερα Τρίτη (01/08) στη δράση και αναμένεται να χαρίσει μοναδικές στιγμές, με το παιχνίδι Παναθηναϊκός - Ντνίπρο, να ξεχωρίζει από το πρόγραμμα. Φυσικά το κουπόνι στοιχήματος περιλαμβάνει σημαντικές αναμετρήσεις για το Κόνφερενς Λιγκ, Κόπα Λιμπερταδόρες & Σουνταμερικάνα αλλά και για το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών. Το Betarades.gr ξεχώρισε για σήμερα πρόταση με αξία από το Τσάμπιονς Λιγκ και την αναμέτρηση Ολίμπια Λιουμπλιάνας - Λουντογκόρετς, την οποία θα δούμε παρακάτω αναλυτικά.
 
Στις 21:00 στη Λιουμπλιάνα η Ολίμπια υποδέχεται τη Λουντογκόρετς, με τις δύο ομάδες να έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς μετά το 1-1 του πρώτου μεταξύ τους ματς. Η Ολίμπια θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει ιδανικά την έδρα της, έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη μεγάλη νίκη στο πρωτάθλημα Σλοβενίας με 5-0 επί της Ρογκάσκα, που ήταν και η πρώτη στο πρωτάθλημα, καθώς στην πρεμιέρα ηττήθηκε με 2-1 από την Κόπερ. Έχει ξεκινήσει από τον 1ο προκριματικο γύρο της υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ, ξεπέρασε το εμπόδιο της Βαλμιέρα με δύο νίκες και συνολικό σκορ 4-2.
 
Δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ιδανικά την έδρα της στο πρώτο ματς η Λουντογκόρετς, καλείται να δείξει απόψε περισσότερα πράγματα, αν θέλει να ελπίζει σε πρόκριση. Τρέχει ένα αήττητο σερί τριών αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις, προηγήθηκε η νίκη με 5-0 κόντρα στην Ετάρ για το πρωτάθλημα Βουλγαρίας και η εύκολη επικράτηση με 4-0 κόντρα στην Μπαλκάνι στον αγώνα ρεβάνς για τον 1ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και ενώ είχε ηττηθεί με 2-0 στο πρώτο ματς από την ομάδα του Κοσόβου. Σίγουρα η Λουντογκόρετς πρόκειται για μια ποιοτικότερη και πιο έμπειρη ομάδα, από την άλλη η Ολίμπια έδειξε ότι “διψάει” για πρόκριση και δεν θα είναι σε καμία περίπτωση εύκολη αντίπαλος. Περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν και θα κρατήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.85.
 
Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!    Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.