Header Ads


Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση Έλληνα συλληφθέντα για την δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη

Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση Έλληνα συλληφθέντα για την δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη


Ο γνωστός δικηγόρος ανέλαβε να υπερασπιστεί έναν ημεδαπό που έχει συλληφθεί για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, που έφεραν τη δολοφονία του φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη

Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπόθεση ενός από τους συλληφθέντες για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, τα οποία και έφεραν τη δολοφονία του άτυχου φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη, από Κροάτες χούλιγκανς και Έλληνες δολοφόνους οπαδούς. 




Πρόκειται για ημεδαπό, ο οποίος υποστηρίζει ότι δεν έχει σχέση με όσα έγιναν. Έξω από τα δικαστήρια στην Ευελπίδων, ο Κούγιας είπε μεταξύ άλλων: «Όλες οι κατηγορίες είναι στον αέρα. Ο πελάτης μου, είναι ιδιοκτήτης επιχείρησης στην περιοχή των Αμπελοκήπων και συνελήφθη αρκετές ώρες μετά το περιστατικό στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αρνείται τις κατηγορίες και επισημαίνει ότι δεν έχει καμια εμπλοκή».

Να προσθέσουμε ότι ο Έλληνας συλληφθέντας κατηγορείται και για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ενώ ο Κούγιας υποστήριξε ότι δεν έχει ακόμη προλάβει να διαβάσει ολόκληρη τη δικογραφία, για να δει για ποια άλλα εγκλήματα κατηγορείται ο πελάτης του. 



Επίσης, ο ποινικολόγος επέρριψε ευθύνες στην Αστυνομία, σχολιάζοντας ότι οι δικαστικές και εισαγγελικές αρχές θα πρέπει να προσπαθήσουν να διορθώσουν τις παραλείψεις και τα λάθη της ΕΛ.ΑΣ. 

Τέλος, ζήτησε να ληφθεί δείγμα DNA από όλους τους κατηγορούμενους: «Εάν δεν γίνει αυτό, όλες οι κατηγορίες είναι στον αέρα. Σήμερα δεν θα μπορέσουν να φτάσουν ούτε στον ανακριτή», προσθέτοντας ότι πρέπει να επιστρέψουν στη ΓΑΔΑ για να πραγματοποιηθούν οι λήψεις DNA και να ταυτοποιηθούν.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.