Header Ads


Γαλανόπουλος: «Κρατάμε τα θετικά στοιχεία, xτίζουμε και προχωράμε»

Γαλανόπουλος: «Κρατάμε τα θετικά στοιχεία, xτίζουμε και προχωράμε»


Οι δηλώσεις του Κώστα Γαλανόπουλου μετά το πρώτο φιλικό της ΑΕΚ..

«Κρατάμε τα θετικά στοιχεία, χτίζουμε από το μηδέν και προχωράμε», δήλωσε μετά τη φιλική ήττα από τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ ο αρχηγός της ΑΕΚ, Κώστας Γαλανόπουλος




«Κρατάμε τα θετικά στοιχεία», δήλωσε μετά τη φιλική ήττα της ΑΕΚ με 0-1 από τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ ο εκ των αρχηγών της ΑΕΚ, Κώστας Γαλανόπουλος που ήταν εκ των κορυφαίων του ματς

«Είναι λογικό στο πρώτο παιχνίδι να υπάρχει ένα… μπούκωμα και μία κούραση», είπε αρχικά στο AEK TV o Γαλανόπουλος.

«Είχαμε ένα τακτικό πλάνο, να πιέσουμε τον αντίπαλο. Δεν είχαμε ακριβώς την ίδια ενέργεια. Αλλά εντάξει, χτίζουμε από το μηδέν και προχωράμε», συμπλήρωσε.



«Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο, την κυριαρχία και τις ευκαιρίες. Δεχθήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση. Εντάξει είναι νωρίς, δεν έχουν δουλευτεί όλα ακόμα. Ήταν ένα δικό μας λάθος. Καθαρά από άποψη συγκέντρωσης δεχθήκαμε το γκολ. Κρατάμε τα θετικά στοιχεία», επισήμανε ο Γαλανόπουλος, ο οποίος, καταλήγοντας, απάντησε και σε προσωπική ερώτηση.

«Έχω περάσει από πάρα πολλά στάδια δεν μ’ αρέσει να λέω μεγάλα λόγια. Νιώθω καλά, είμαι, πάμε βήμα – βήμα και από εκεί πέρα όπου βγει», υποστήριξε ο Κώστας Γαλανόπουλος.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.