Header Ads


Ανακοίνωσε και η Θέλτα την μεταγραφή του Πινέδα στην ΑΕΚ (pic)

Ανακοίνωσε και η Θέλτα την μεταγραφή του Πινέδα στην ΑΕΚ (pic)


Η Θέλτα γνωστοποίησε τη μεταγραφή του Πινέδα στην Ένωση αποχαιρετώντας τον Μεξικανό παικταρά

Η Θέλτα ανακοίνωσε την μετακίνηση του Ορμπελίν Πινέδα στην ΑΕΚ!

Νωρίτερα διαβάσατε για την επίσημη ανακοίνωση της Ένωσης με την οποία γνωστοποίησε την αγορά του Μεξικανού παικταρά, ο οποίος υπέγραψε έως το 2027.




Από την πρώτη στιγμή οι κιτρινόμαυροι συζητούσαν μόνο για το ενδεχόμενο αγοράς του παίκτη και όχι για τον δανεισμό του και μάλιστα για το 100% των δικαιωμάτων του. Ήταν κάτι που ήθελε και η ΑΕΚ αλλά και ο ίδιος ο Πινέδα, ο οποίος τις τελευταίες ώρες πίεσε και εκείνος από την πλευρά του προκειμένου να ολοκληρωθεί η τεράστια αυτή κίνηση για να είναι ξανά στην Ελλάδα με την ΑΕΚ και τον Αλμέιδα!



Η μεταγραφή του «Μαγκίτο» αποτελεί την πιο ακριβή αγορά της ΑΕΚ στην ιστορία της, με την Ένωση να είναι όλη την νύχτα σε σκληρές διαπραγματεύσεις με την Θέλτα και τις δύο ομάδες να καταλήγουν σε συμφωνία τις πρωινές ώρες. Τελικά οι δύο ομάδες τα βρήκαν και η Ισπανική ομάδα θα λάβει περισσότερα από 6.5 εκατομμύρια ευρώ καθώς πούλησε όλο το ποσοστό των δικαιωμάτων του παίκτη.

Η Θέλτα από την πλευρά της αποχαιρέτησε τον Πινέδα ευχόμενη καλή επιτυχία στην ΑΕΚ και τον Μεξικανό. Πιο αναλυτικά η ανάρτηση της ομάδας της Γαλικίας:


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.