Header Ads


Οι αντίπαλοι της ΑΕΚ στον όμιλο του ΕHF European League!

Οι αντίπαλοι της ΑΕΚ στον όμιλο του ΕHF European League!


Έμαθε τους αντιπάλους της η ΑΕΚ - Δείτε με ποιες ομάδες κληρώθηκε στον 2ο όμιλο..

Η ΑΕΚ έμαθε τους αντιπάλους της στον 2ο όμιλο του EHF European League




Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ επιστρέφει στο ΕΗF European League και σήμερα έμαθε τους αντιπάλους της στον όμιλο όπου συμμετέχει, στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στη Βιέννη.

Συγκεκριμένα η «Ένωση» συμμετέχει στον 2ο όμιλο και θα αντιμετωπίσει τις Γκόρνικ Ζάμπρζε (Πολωνία), Κρίενς Λουκέρνη (Ελβετία) ενώ τον όμιλο συμπληρώνει η ομάδα που θα προκύψει από την προκριματική φάση ανάμεσα στο ζευγάρι Ισταντς (Σουηδία)- Ρέκεν-Αννόβερο (Γερμανία).

Οι αγώνες ξεκινούν 17 Οκτωβρίου ενώ η φάση των ομίλων ολοκληρώνεται στις 5 Δεκεμβρίου. Να θυμίσουμε πως φέτος η ΑΕΚ θα χρησιμοποιήσει ως έδρα στα ευρωπαϊκά της παιχνίδια το κλειστό των Άνω Λιοσίων σε αντίθεση με την προηγούμενη συμμετοχή της που αγωνίστηκε στη Χαλκίδα.



Στο νέο φορμάτ της διοργάνωσης προβλέπεται πως οι 32 ομάδες θα αγωνιστούν σε 8 ομίλους χωρισμένους σε 4 ομάδες. Οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου προκρίνονται στον κύριο γύρο, όπου εκεί χωρίζονται ξανά σε 4 ομίλους των 4 ομάδων. 

Οι πρώτες των ομίλων προκρίνονται απευθείας στους προημιτελικούς, ενώ οι ομάδες που κατατάσσονται στη δεύτερη και στην τρίτη θέση παίζουν play-off, σε εντός και εκτός έδρας αγώνες. Μετά τους προημιτελικούς, οι τέσσερις καλύτερες ομάδες προκρίνονται στο Final 4, που είναι προγραμματισμένο για τις 25/26 Μαΐου του 2024.

Αναλυτικά η κλήρωση των ομίλων του EHF European League:



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.