Header Ads


Έξαλλοι στην ΑΕΚ με την Ομοσπονδία ποδηλασίας - Σκάνδαλο η μη κλήση στην Εθνική των Μανωλίδη και Γιαμπάνη!

Έξαλλοι στην ΑΕΚ με την Ομοσπονδία ποδηλασίας - Σκάνδαλο η μη κλήση στην Εθνική των Μανωλίδη και Γιαμπάνη!


Η ΑΕΚ έχει αποσύρει την εμπιστοσύνη της στους ανθρώπους της ΕΟΠ

«Βράζουν» στην ΑΕΚ με τα όσα συμβαίνουν στην Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας το τελευταίο διάστημα.

Οι άνθρωποι που κρατούν στα χέρια τους το ιστορικό και ολυμπιακό άθλημα της ποδηλασίας, κινούνται ύπουλα προσβάλλοντας τον κόπο και τον ιδρώτα των αθλητών της ΑΕΚ με αποκορύφωμα τις τελευταίες κλήσεις της Εθνικής Ομάδας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.




Την στιγμή που όλοι περίμεναν να ακούσουν τουλάχιστον δύο «κιτρινόμαυρα» ονόματα στις κλήσεις, τα οποία σαρώνουν τα μετάλλια και τις διακρίσεις, είδαν ξαφνικά τα ονόματα αυτά να απουσιάζουν από τις κλήσεις!!!

Ο λόγος φυσικά για τον Πρωταθλητή της ΑΕΚ, Στράτο Μανωλίδη, που κάθε Σαββατοκύριακο σηκώνει κύπελλα και κατακτά μετάλλια, ενώ παράλληλα με τη «γαλανόλευκη» κατακτούσε συνεχώς διακρίσεις το προηγούμενο διάστημα, και για την Πρωταθλήτρια της ΑΕΚ Μαριάννα Γιαμπάνη, το νέο «αστέρι» της ελληνικής γυναικείας ποδηλασίας που τους τελευταίους μήνες έχει «διαλύσει» τον ανταγωνισμό!

Ο Στράτος Μανωλίδης φιγουράρει στην κορυφή του πίνακα της βαθμολογίας της ΕΟΠ, έχει κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας ΜΤΒ το 2023, το Κύπελλο Ελλάδας XCO 2023 και το Κύπελλο Ελλάδας Πίστας 2022 κι όμως είδε το όνομά του να λείπει από τις κλήσεις!

Η Μαριάννα Γιαμπάνη στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατέκτησε ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο μέσα σε ένα διήμερο, αναγκάζοντας ακόμα και τον προπονητή της Εθνικής Ομάδας να πάει κοντά της και να τη συγχαρεί και να της ανακοινώσει ότι πλέον ανήκει στην Εθνική Ομάδα. Όμως, αυτό στην πράξη δεν έγινε ποτέ!!!



Η ΑΕΚ έλαβε στις 18/07 τις κλήσεις όπου απουσίαζαν τα ονόματα των δύο Πρωταθλητών της. Αμέσως άπαντες θεώρησαν ότι επρόκειτο για λάθος και ζήτησαν από την ΕΟΠ εξηγήσεις. Όμως, τότε έμαθαν ότι δεν έγινε λάθος. Στη θέση του Μανωλίδη κλήθηκε αθλητής εκτός 8άδας στην κατάταξη στο Κύπελλο Ελλάδας Mountain, καθώς η ομάδα του δέχθηκε να καλύψει τα έξοδά του, πρόταση την οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ δέχθηκε η ΑΕΚ, παρά φυσικά το ατιμωτικό της κίνησης κατά την οποία ένα παιδί που θα τιμήσει τη γαλανόλευκη, θα… πληρώσει από την τσέπη του! Μάλιστα, σε ερώτηση για το αν τέθηκε αυτό το ερώτημα στην ΑΕΚ, δηλαδή να πληρώσει για τη συμμετοχή του Μανωλίδη, οι ίδιοι ζήτησαν συγγνώμη και παραδέχθηκαν ότι δεν ρώτησαν την ΑΕΚ κάτι τέτοιο.

Αντίθετα, στην περίπτωση της Γιαμπάνη, τόνισαν ότι αναγνωρίζουν ότι αποτελεί το νέο μεγάλο αστέρι της ελληνικής ποδηλασίας, όμως δεν αγωνίζεται για πολλούς μήνες, γεγονός που τους οδήγησε να την αφήσουν… απ’ έξω!

Και στις δύο περιπτώσεις, ουδείς πίστεψε τα όσα ειπώθηκαν από την ΕΟΠ. Η ΑΕΚ μάλιστα είχε στείλει και πριν λίγο διάστημα επιστολή με την οποία αποδοκίμαζε ορισμένες αποφάσεις της Ομοσπονδίας.



Πλέον, η ΑΕΚ έχει αποσύρει την εμπιστοσύνη της στους ανθρώπους της ΕΟΠ και είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί τα συμφέροντα, όχι μόνο των αθλητών της, αλλά και του ίδιου του αθλήματος στη χώρα, καθώς είναι ολοφάνερες και γνωστές οι σχέσεις συγκεκριμένων ομάδων και της ομοσπονδίας.

Ακόμα και τώρα οι άνθρωποι της ΑΕΚ, αναμένουν τη διόρθωση του λάθους, η οποία φυσικά και είναι εφικτή, μιας και η ΕΟΠ ήδη προχώρησε στην προσθήκη ενός ακόμα αθλητή την Παρασκευή 21/07!

Είναι φανερός ο πόλεμος προς την ΑΕΚ η οποία ωστόσο δεν θα αφήσει το θέμα να περάσει έτσι.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.