Header Ads


«Όχι» της ΑΕΚ σε μεγάλη πρόταση για Μουκουντί!

«Όχι» της ΑΕΚ σε μεγάλη πρόταση για Μουκουντί!


Δεν το συζήτησε καν η ΑΕΚ - Δείτε πόσα εκατομμύρια ήταν η πρόταση από γνωστή Γαλλική ομάδα

Την αταλάντευτη απόφαση της ΑΕΚ να μην προχωρήσει σε πωλήσεις βασικών ποδοσφαιριστών της πως προ λίγων ημερών δεν συζήτησε καν πρόταση της δευτεραθλήτριας Γαλλίας Λανς για τον Χάρολντ Μουκουντί.




Είναι αλήθεια πως μετά την τελευταία δημόσια τοποθέτηση του Δημήτρη Μελισσανίδη το μπαράζ των δημοσιευμάτων σχετικά με ενδιαφέρον από το εξωτερικό για τον Λιβάι Γκαρσία έχει ατονήσει. Κυρίως γιατί έγινε ξεκάθαρο πως η ΑΕΚ δεν είναι διατεθειμένη ούτε να πουλήσει, ούτε να διαπραγματευτεί.

Κάτι που δεν αποδεικνύεται μόνο από τις κρούσεις και προτάσεις που έχει δεχτεί για τον αρχισκόρερ της, αλλά και από ανάλογες που έχει δεχτεί για άλλους βασικούς ποδοσφαιριστές του ρόστερ, όπως ο Χάρολντ Μουκουντί. 



Η Ένωση δέχτηκε μια πρόταση πολλών εκατομμυρίων από τη Λανς για τον 26χρονο στόπερ.

Πρόταση που ξεπερνούσε τα 8 εκατομμύρια (σύμφωνα με άλλες πηγές έφτανε ως και τα 10), ποσό έτσι κι αλλιώς δελεαστικό πόσο μάλλον από την στιγμή που αφορά έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος αποκτήθηκε πριν έναν χρόνο και αποκτήθηκε χωρίς δηλαδή η ΑΕΚ να καταβάλλει ούτε ευρώ για την αγορά του.

Παρά ταύτα, η απάντηση των «κιτρινόμαυρων» ήταν κατηγορηματικά αρνητική, χωρίς να αφήσει το παραμικρό περιθώριο παρανόησης και έστω… χαραμάδας για οποιαδήποτε περαιτέρω διαπραγμάτευση.



Δηλωτικό της ειλημμένης απόφασης του οργανισμού της ΑΕΚ να μην συζητηθεί το παραμικρό αναφορικά με ενδιαφέρον, κρούση, πρόταση, οτιδήποτε που να σχετίζεται με βασικό ποδοσφαιριστή, ειδικά ενόψει της διεκδίκησης του πρώτου μεγάλου στόχου της επόμενης σεζόν, της καλοκαιρινής δηλαδή προσπάθειας για είσοδο στους ομίλους του Champions League.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.