Header Ads


Τλεμκανί:«Είναι χαρά μου που εντάχθηκα στην ΑΕΚ και ενσαματώθηκα στο φιλόδοξο πρότζεκτ της ομάδας»

Τλεμκανί:«Είναι χαρά μου που εντάχθηκα στην ΑΕΚ και ενσαματώθηκα στο φιλόδοξο πρότζεκτ της ομάδας»


«Είναι χαρά μου που εντάχθηκα στην ΑΕΚ και ενσαματώθηκα στο φιλόδοξο πρότζεκτ της ομάδας», δήλωσε ο νέος τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Σαμί Τλεμκανί!

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ έκανε μέσω Instagram ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας της Ένωσης, Σαμί Τλεμκανί που ήρθε στην Ελλάδα με τις «ευλογίες» του Ράφικ Τζεμπούρ.

«Είναι χαρά μου που εντάχθηκα στην ΑΕΚ και ενσαματώθηκα στο φιλόδοξο πρότζεκτ της ομάδας», είπε αρχικά ο Τλεμκανί.

«Είναι τιμή μου που είμαι μέλος αυτής της νέας οικογένειας, είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα για μένα.  Ελπίζω ειλικρινά ότι θα γράψουμε μαζί ιστορία και θα κερδίσουμε τίτλους», συμπλήρωσε ο 19χρονος τερματοφύλακας που έσπευσε να εξηγήσει τους λόγους της απόφασής του να υπογράψει στην ΑΕΚ.

«Ένιωσα την ανάγκη να ανακαλύψω ένα νέο περιβάλλον, μια νέα ιστορία, μια νέα πρόκληση, να νιώσω ότι με ακούνε και με καταλαβαίνουν και με εμπιστεύονται», συμπλήρωσε ο Τλεμκανί.

«Ανυπομονώ να ανακαλύψω τους νέους μου συμπαίκτες, τους οπαδούς, την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα της Αθήνας και να βγω στο γήπεδο για να αποδείξω τον εαυτό μου και να δείξω τι είμαι ικανός να κάνω», κατέληξε ο νέος τερματοφύλακας της ΑΕΚ.


ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.