Header Ads


Αμφίβολος ο Βίντα για το ΑΕΚ-Ντινάμο Ζάγκρεμπ!

Αμφίβολος ο Βίντα για το ΑΕΚ-Ντινάμο Ζάγκρεμπ!


Τι έδειξαν οι εξετάσεις του..

Δύσκολα τα πράγματα για τον Ντομαγκόι Βίντα ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα της ΑΕΚ

Ο Ντομαγκόι Βίντα είναι το μεγάλο πρόβλημα για την ΑΕΚ και τον Ματίας Αλμέιδα για το πρώτο παιχνίδι με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια, για τα προκριματικά του Champions League.




Ο έμπειρος Κροάτης στόπερ μετά τις εξετάσεις που έκανε σήμερα φάνηκε ότι είναι αμφίβολος για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, αφού το τράβηγμα που ένιωσε χθες στην Τουρκία και έγινε αλλαγή δεν είναι μεν βαρύ και αυτό είναι το πολύ καλό νέο, αλλά δεν είναι πλέον πολλές οι μέρες μέχρι το παιχνίδι.

Ουσιαστικά θα φανούν πολλά τις επόμενες ημέρες, όταν γυρίσει η ομάδα από το διήμερο ρεπό στα Σπάτα. Και εκεί θα δει το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ την κατάσταση του Βίντα.

Ο Κροάτης στόπερ ξέρει να διαχειρίζεται το κορμί του, έλαβε το μήνυμα και βγήκε εκτός νωρίς και τώρα θα καταλάβει αν μπορεί να είναι έτοιμος για το ματς. 



Σε κάθε περίπτωση υπάρχει και ο Γεράσιμος Μήτογλου ως λύση για τα στόπερ (όπως έπαιξε χθες), αφού δεν φαίνεται να παίρνει άμεσα στόπερ η ΑΕΚ για να καλύψει το κενό, ενώ δεν το είχε κάνει και τόσο καιρό.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.