Header Ads


Ο Πινέδα τραγουδά Παντελίδη και «γίνεται» στο Μεξικό! (vid)

Ο Πινέδα τραγουδά Παντελίδη και «γίνεται» στο Μεξικό! (vid)


Δείτε τον Πινέδα να τραγουδάει «γίνεται, γίνεται» με το θέμα της παραμονής του στην ΑΕΚ να παραμένει ανοιχτό..

Καθημερινά ο Πινέδα αλλά και η γυναίκα του, αποδεικνύουν πως το μυαλό τους είναι συνεχώς στην Ελλάδα και μάλιστα ο Μεξικανός τραγουδάει και ελληνικό τραγούδι με... νόημα.




Δεν περνάει σχεδόν καμία μέρα, που ο Ορμπελίν Πινέδα από το μακρινό Μεξικό, να μην βρίσκει τρόπο να δείχνει πως το μυαλό του είναι είτε στην ΑΕΚ ειδικώς, είτε στην Ελλάδα γενικώς. 

Αυτή την φορά, ο Μεξικανός χαφ ανέβασε στα Social Media ένα βίντεο που οδηγεί σ' έναν αυτοκινητόδρομο της πατρίδας του, τραγουδώντας Παντελή Παντελίδη. 



Για όσους μάλιστα αναζητούν πάντα και την σημειολογία και τα κρυμμένα μηνύματα, ο τίτλος του τραγουδιού που επέλεξε ο Πινέδα, ήταν το «γίνεται». Με τον Μεξικανό στο βίντεο να κάνει με το χέρι του και το νεύμα για τηλεφώνημα, Μ' ότι αυτό μπορεί να... σημαίνει. Πάντως σίγουρα η ανάρτηση που έκανε η κυρία... Πινέδα, λίγο νωρίτερα σήμερα, ήταν πολύ ξεκάθαρη. 



Η σύζυγος του Μεξικανού χαφ, ανέβασε μια φωτογραφία της Ακρόπολης. Κάτι που φανερώνει πόσο πολύ της λείπει ήδη η Αθήνα. Κάτι άλλωστε που καθόλου κρυφό δεν είναι, καθώς η ίδια έχει παραδεχθεί πολλές φορές, πως είναι ευτυχισμένη με την ζωή της στην Ελλάδα. 

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.