Header Ads


Στη Λήμνο με την «VERA» ο Μελισσανίδης (pics)

Στη Λήμνο με την «VERA» ο Μελισσανίδης (pics)


Μαζί με την σύζυγο του απολαμβάνουν το πανέμορφο νησί της Λήμνου, πάντα με την σημαία της ΑΕΚ να κυματίζει στο «VERA»..

Στην Λήμνο Βρίσκεται από νωρίς το πρωί ο «Τίγρης» της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης.  Κατέπλευσε σήμερα το πρωί με  το  υπερπολυτελές  Lady VERA  και έδεσε στο λιμάνι της Μύρινας.



 
Στο σκάφος όπως βλέπετε και στο βίντεο του Limnosreport  είναι ο ίδιος ο «Τίγρης» που κάνει κρουαζιέρα στις ελληνικές θάλασσες και νησιά με την σύζυγο του Τζένη.

Το Mega Yacht Vera είναι η μεγάλη αγάπη του Δημήτρη Μελισσανίδη του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ που έκλεψε τις εντυπώσεις στο λιμάνι της Μύρινας.

Δίπλα στο Lady VERA έχει δέσει ο καλός φίλος του “Τίγρη” Χρήστος Πανόπουλος ιδιοκτήτης της ΒΙΑΜΑΡ και μεγαλομέτοχος της ομάδας της Ξάνθης  ο οποίος κάθε χρόνο τέτοια εποχή  επισκέπτεται το νησί και μάλιστα επί μακρόν.



Φυσικά  η σημαία της ΑΕΚ κυματίζει δίπλα με τη σημαία της εταιρείας του (Aegean Oil).

Το «Vera» (το όνομά του προέρχεται από το όνομα της μητέρας του Δημήτρη Μελισσανίδη, που της είχε μεγάλη αδυναμία) είναι πραγματικά ένα  «παλάτι» μήκους σαράντα πέντε μέτρων, με υπερπολυτελή εξοπλισμό. 





Διαθέτει μέχρι και αίθουσα όπου ο εφοπλιστής μπορεί να ενημερώνεται για τις εξελίξεις στα διεθνή Χρηματιστήρια. Με ειδικά δορυφορικά συστήματα που έχουν εγκατασταθεί σε ειδικό χώρο μπορεί να μαθαίνει τα πάντα από τους συνεργάτες του για τις επιχειρήσεις του ανά τον κόσμο.





ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.