Header Ads


Έτσι «μπαίνει» στους ισχυρούς η ΑΕΚ στα playoffs του Champions League!

Έτσι «μπαίνει» στους ισχυρούς η ΑΕΚ στα playoffs του Champions League!


Όλα τα σενάρια - Δείτε τι χρειάζεται η ΑΕΚ για να μπει ως ισχυρή στην κλήρωση τως Play Offs του Champions League
Μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η ΑΕΚ φυσικά θα λάβει μέρος στα προκριματικά του Champions League. Έχει ενδιαφέρον να δούμε το πώς μπορεί να μπει ως ισχυρή στα Play Offs της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης.




Αρχικά, ο Δικέφαλος θα λάβει μέρος στον τρίτο προκριματικό γύρο, μέσω του γκρουπ των ανίσχυρων. Αν λοιπόν έρθουν στον δρόμο της ΑΕΚ, ομάδες όπως οι Γαλατάσαραϊ, Κοπεγχάγη, Φερεντσβάρος, ή Καραμπάγ στον τρίτο προκριματικό, τότε επειδή είναι ομάδες με υψηλό συντελεστή, αν προκριθεί η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, θα παίξει στα Play Offs ως ισχυρή, για την είσοδο στους ομίλους του Champions League. Αντίθετα, αν παίξει με κάποια ομάδα όπως η Σέριφ, ή η ΜΠΑΤΕ, τότε δεν θα είναι τόσο εύκολο να μπει ως ισχυρή η ΑΕΚ στα Play Offs.



Αξίζει να θυμίσουμε το παράδειγμα του 2018, όταν η ΑΕΚ είχε αντιμετωπίσει ως ανίσχυρη, τη Σέλτικ στον τρίτο προκριματικό και αφού την απέκλεισε, βρήκε μπροστά της, στα Play Offs την ουγγρική, Βίντι, με τον Δικέφαλο να περνάει στους ομίλους του Champions League. Να προσθέσουμε ότι σίγουρα η ΑΕΚ αποφεύγει τη Γιουνγκ Μπόις στον τρίτο προκριματικό, αφού η Ίντερ βγήκε στο Champions League της νέας σεζόν, κάτι που στέλνει τους Ελβετούς στα Play Offs.

Τα παιχνίδια του τρίτου προκριματικού αναμένεται να γίνουν μέσα στο πρώτο μισό του Αυγούστου (08/08 ή 09/08 το πρώτο και 15/08 ή 16/08 το δεύτερο), ενώ αυτά των Play Offs, στα τέλη του ίδιου μήνα (22/08 ή 23/08 το πρώτο και 29/08 ή 30/08 το δεύτερο).

Αν η ΑΕΚ δεν τα καταφέρει στον τρίτο προκριματικό του Champions League, τότε θα μπει στην κλήρωση των Play Offs του Europa League και αν δεν τα καταφέρει και πάλι, τότε θα παίξει στους ομίλους του Conference League. Αν η ΑΕΚ φτάσει στα Play Offs του Champions League και δεν τα καταφέρει εκεί, τότε θα παίξει απευθείας στους ομίλους του Europa League.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.