Header Ads


Ο ΠΑΟΚτσης Δήμαρχος Ορεστιάας φωτογραφήθηκε με το τρόπαιο της ΑΕΚ (pic)

Ο ΠΑΟΚτσης Δήμαρχος Ορεστιάας φωτογραφήθηκε με το τρόπαιο της ΑΕΚ (pic)


Φόρεσε μάλιστα και φανέλα του ΠΑΟΚ - Δείτε όλα όσα έγραψε σε ανάρτηση του..

Μήνυμα ενότητας έστειλε ο Δήμαρχος Ορεστιάδας, Βασίλης Μαυρίδης, ο οποίος υποδέχτηκε το τρόπαιο του πρωταθλήματος που κατέκτησε η ΑΕΚ, φορώντας φανέλα του ΠΑΟΚ.




Η ιδέα της ΑΕΚ να «ταξιδέψει» τα τρόπαια του νταμπλ που κατέκτησε σ' ολόκληρη την Ελλάδα, αποδεικνύεται στην πράξη εξαιρετική. Και αυτό διότι από κάθε πόλη που έχουν περάσει τα δυο τρόπαια, ο κόσμος έδωσε δυναμικό παρών.

Μετά την Αλεξανδρούπολη και το Σουφλί, όπου το περασμένο Σαββατοκύριακο εκτέθηκαν για τους φιλάθλους της Ένωσης τα τρόπαια του φετινού πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, που κατέκτησε η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, ήταν η σειρά της Ορεστιάδας.



Τη Δευτέρα (12/6) και την Τρίτη (13/6) η κούπα του πρωταθλήματος βρέθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Ορεστιάδας για τους φιλάθλους που θέλουν να το δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν με αυτό και ο δήμαρχος της πόλης έστειλε ένα πολύ όμορφο μήνυμα.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Μαυρίδης φορώντας τη φανέλα της ομάδας που υποστηρίζει ο ίδιος, του ΠΑΟΚ δηλαδή, υποδέχτηκε την κούπα πρωταθλήματος των «κιτρινόμαυρων» και μαγνητοσκόπησε ένα βίντεο στο οποίο μίλησε για την ενότητα που προσφέρει ο αθλητισμός.

«Υποστηρίζουμε την ομάδα μας, αναγνωρίζουμε όμως την αξίας της πρωταθλήτριας ΑΕΚ. Από την ακριτική και προσφυγική Ορεστιάδα στέλνουμε μήνυμα ενότητας. Ο αθλητισμός ενώνει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Ορεστιάδας.




Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.