Header Ads


Στοίχημα: Καλοπληρωμένο Over στο Φουνσάλ

Στοίχημα: Καλοπληρωμένο Over στο Φουνσάλ


 
Επιστροφή στην κανονικότητα μετά και τη διεξαγωγή του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ το Σάββατο, με τη Μάντσεστερ Σίτι να επικρατεί της Ίντερ με 1-0, κατακτώντας το βαρύτιμο τρόπαιο. Αρκετές οι ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στο κουπόνι της Κυριακής (11/06) για στοίχημα, τη στιγμή που το ντέρμπι αιωνίων στο ΣΕΦ, Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα. Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από την Πορτογαλία και την αναμέτρηση Μαρίτιμο - Εστρέλα, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω και μπορείτε να βρείτε στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο.
 
Play-offs υποβιβασμού/ανόδου με τη Μαρίτιμο να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, μετά την ήττα με 2-1 στο πρώτο μεταξύ τους ματς. Οι φίλαθλοι της έχουν εξαντλήσει τα εισιτήρια για τον αποψινό “τελικό”, δεν έχει περιθώρια λάθους και ψάχνει μόνο το αποτέλεσμα που θα την κρατήσει στην πρώτη κατηγορία. Εντός έδρας βελτιώνεται, παραμένει αήττητη στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της εκεί.
 
Από την πλευρά της η Εστρέλα πήρε το αποτέλεσμα που έψαχνε στο πρώτο μεταξύ τους ματς και μαζί το προβάδισμα για άνοδο στην Primeira Liga. Έχει μεταφέρει το άγχος στο στρατόπεδο της αντιπάλου της, τη στιγμή που η Εστρέλα έρχεται από δύο διαδοχικές νίκες και έχει τη ψυχολογία υπέρ της. Αναγκασμένη να κυνηγήσει από νωρίς το γκολ η Μαρίτιμο, που αντιμετωπίζει σοβαρά αμυντικά προβλήματα, κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί η Εστρέλα. Περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με καλό ρυθμό και γκολ, θα κρατήσουμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.05.
 
Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος στο Betarades.gr! 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.