Header Ads


Η νέα αλλαγή της ΑΕΚ στα καθίσματα στη θύρα οργανωμένων στην «OPAP Arena»

Η νέα αλλαγή της ΑΕΚ στα καθίσματα στη θύρα οργανωμένων στην «OPAP Arena»


Αλλάζει τα καθίσματα στο πέταλο η ΑΕΚ - Δείτε τι ετοιμάζει η ΠΑΕ στην «OPAP Arena»
Τι ετοιμάζει η ΠΑΕ ΑΕΚ στο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια




Η ΑΕΚ είναι έτοιμη και αποφασισμένη να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που ξεκινά τον Αύγουστο.

Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες στο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μπήκε το γυάλινο στηθαίο στην κεντρική κερκίδα απέναντι από τα επίσημα και το ίδιο θα γίνει και εκεί στα VVIP. Νέα γυάλινα στηθαία με μεταλλικές στηρίξεις (tempered και sentryglas των 18mm) που βοηθούν πολύ στην θέαση και είναι πολύ καλύτερα σε σχέση με το προβληματικό πλέξι γκλας που… θόλωνε την εικόνα. Μάλιστα, από την απέναντι πλευρά δεν… φαίνεται ότι υπάρχει στηθαίο!



Ωστόσο, η σκέψη της διοίκησης της ΠΑΕ είναι να γίνουν αλλαγές και στο πέταλο των οργανωμένων της Original 21. Εκεί θα αφαιρεθούν τα καθίσματα με πλάτη που σπάνε πολύ εύκολα, με τους οπαδούς να είναι συνεχώς όρθιοι. 

Υπάρχει θέληση να μπουν καθίσματα χωρίς πλάτη, όπως είχε και η παλιά Σκεπαστή για να είναι πιο εύκολη και χωρίς προβλήματα η παρουσία των οργανωμένων εκεί. Για να συμβεί όμως αυτό, θα πρέπει να υπάρχει και το νομοθετικό πλαίσιο αυτής της αλλαγής.

Η συγκεκριμένη πρόβλεψη δεν είναι ακόμη θεσμοθετημένη από την UEFA. Έχει δοθεί μια άδεια για να λειτουργήσει δοκιμαστικά σε Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία και να κινηθούν από την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανάλογα με τα συμπεράσματα που θα βγάλουν. Αυτό σημαίνει πως από την ΑΕΚ δεν υπάρχει αυτή την στιγμή δρομολογημένο ζήτημα αντικατάστασης των καθισμάτων στο πέταλο των οργανωμένων, με καθίσματα χωρίς πλάτη.

Οφείλουμε να σημειώσουμε πως: η δρομολόγηση των παραπάνω είναι ένα σύνθετο ζήτημα.  Για παράδειγμα και να δοθεί μια άδεια από την UEFA που είναι δύσκολο, μετά πρέπει να υπάρξει αντίστοιχα νομική κάλυψη και στην Ελλάδα. Με λίγα λόγια είναι ένα ζήτημα που έχει πολύ ψωμί ακόμη αν είναι να γίνει κάποια στιγμή και επί της ουσίας υπάρχει σαν σκέψη και αναζητείται ο τρόπος και το πως μπορεί να γίνει απολύτως σωστά… 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.