Header Ads


«Η Θέλτα πιέζει τον Λουίς Κάμπος να βρει αγοραστή για τον Πινέδα»

«Η Θέλτα πιέζει τον Λουίς Κάμπος να βρει αγοραστή για τον Πινέδα»


Σύμφωνα με γαλλικά Μέσα, η Θέλτα έχει ξεκαθαρίσει στον αθλητικό διευθυντή της, Λουίς Κάμπος, να βρει αγοραστές για τον Ορμπελίν Πινέδα, αλλά και για ακόμα τρεις παίκτες του συλλόγου.

Σε αναζήτηση αγοραστή για τον Ορμπελίν Πινέδα ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου φαίνεται πως βρίσκεται η Θέλτα!




Σύμφωνα με το γαλλικό «Foot Mercato», η διοίκηση της ομάδας από το Βίγο έχει ξεκαθαρίσει στον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Λουίς Κάμπος, πως πρέπει να βρει ενδιαφερόμενους για αρκετούς παίκτες ώστε να γεμίσουν τα ταμεία της ομάδας. Ανάμεσα στα ονόματα που βρίσκονται υπό παραχώρηση είναι και εκείνο του 27χρονου Μεξικανού που αγωνίστηκε φέτος στην ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζεται χαρακτηριστικά, για τον διεθνή Μεξικανό χαφ, η Θέλτα θα αρχίσει τις διαπραγματεύσεις από το ποσό των 7-8 εκατομμυρίων ευρώ. Για την ιστορία, τόσο ο Γκάμπρι Βέιγκα, όσο και οι Τσάβι Γκαγιάν και Τζόσεφ Έιντο βρίσκονται στη λίστα των αποχωρήσεων.



Να θυμίσουμε πως χθες, το φως της δημοσιότητας είχαν δει δημοσιεύματα που ήθελαν τον Παναθηναϊκό να έχει κάνει πρόταση 8 εκατομμυρίων ευρώ στη Θέλτα για την απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα, με τους «πράσινους» πάντως να διαψεύδουν κατηγορηματικά αυτά τα σενάρια.

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ προς το πρόσωπο του 27χρονου άσου είναι δεδομένο, με την «Ένωση» να κάνει την προσπάθειά της να τον διατηρήσει στις τάξεις της και τη νέα σεζόν.

Τη φετινή χρονιά, ο Πινέδα κατέγραψε 42 συμμετοχές με 10 γκολ και 4 ασίστ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του στην κατάκτηση του νταμπλ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.