Header Ads


Η απόφαση της ΑΕΚ για τερματοφύλακες!

Η απόφαση της ΑΕΚ για τερματοφύλακες!


Τι αποφάσισαν στην ΑΕΚ για Αθανασιάδη, Στάνκοβιτς και τον τρίτο τερματοφύλακα!

Επί του παρόντος στην ΑΕΚ μένει κλειστό το ζήτημα προσθήκης νέου τερματοφύλακα, αλλά δεν είναι απίθανο να ανοίξει ξανά σύντομα.




Στη διάρκεια της περυσινής σεζόν, ενόσω βρισκόταν σε εξέλιξη η προσπάθεια της ΑΕΚ για την κατάκτηση του νταμπλ, υπήρχαν παράλληλα σκέψεις για την ομάδα της νέας σεζόν και τις ανάγκες που είχαν εντοπιστεί. Ανάμεσα στις συζητήσεις εκείνων των ημερών, περιλαμβανόταν και η θέση του τερματοφύλακα. 

Βλέπετε, πάντα υπήρχε μια αμφιβολία για το κατά πόσον η ΑΕΚ είναι επαρκώς καλυμμένη με τους Αθανασιάδη και Στάνκοβιτς, ενώ υπήρχαν και οι τάσεις φυγής που εξέφραζε σε κάποιες περιπτώσεις ο Αυστριακός.



Ωστόσο, κλείνοντας η χρονιά και με τη λάμψη του νταμπλ και της ευρωπαϊκής επιστροφής, το ζήτημα της απόκτησης νέου τερματοφύλακα δεν φαίνεται να υπάρχει στο κάδρο για την ΑΕΚ. Κάτι η εξαιρετική εμφάνιση του Στάνκοβιτς στον τελικό με τον ΠΑΟΚ – που φαίνεται να… γαλήνεψε και τον Αυστριακό – κάτι η πίστη του Κάρλος Ρόα και του Αλμέιδα στο δίδυμο, φαίνεται πως παραμένει σταθερό και για τη νέα χρονιά. 


Το δίλημμα



Σαφέστατα, ο Στάνκοβιτς δεν ήταν ευτυχής που έχασε τη θέση του βασικού, όπως βέβαια και κανείς δεν θα ήταν στην θέση του. Γι’ αυτό και υπήρξε διάστημα που υπήρξαν σημάδια από πλευράς του με αναφορές στο μέλλον και διάθεση αποχώρησης. Ωστόσο, στην τελική ευθεία της σεζόν και μετά την ολοκλήρωση της, δεν υπήρξε η παραμικρή ένδειξη από τον Αυστριακό γκολκίπερ πως ήθελε να ανοίξει ζήτημα. 



Το δεδομένο είναι πως οι Στάνκοβιτς και Αθανασιάδης ξεκινούν για να διεκδικήσουν τη θέση του βασικού ενόψει της νέας σεζόν. Ερωτηματικό πάντως παραμένει τι θα συμβεί με τον τρίτο γκολκίπερ της ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν. Είναι μια απόφαση που πρέπει να ληφθεί και μένει να ξεκαθαρίσει αν θα μείνει ο Χατζηεμμανουήλ, ή θα αποκτηθεί έμπειρος για πίσω από Αθανασιάδη – Στάνκοβιτς. Αυτή είναι μια σκέψη που βρίσκει έδαφος ολοένα και περισσότερο, αλλά ακόμα δεν έχει βρεθεί η ιδανική επιλογή.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.