Header Ads


Έτοιμος να επιστρέψει στους πάγκους ο Δέλλας!

Έτοιμος να επιστρέψει στους πάγκους ο Δέλλας!


Δείτε ποια ελληνική ομάδα ετοιμάζεται να αναλάβει..

Ο Τραϊανός Δέλλας είναι πρώτο φαβορί για να να αναλάβει ομάδα της Super League 2, μετά το τέλος των αγωνιστικών της υποχρεώσεων.




Το καλοκαίρι του 2021, ολοκληρώθηκε η δεύτερη θητεία του Δέλλα στον Παναιτωλικό. Ο 47χρονος πλέον προπονητής ο οποίος έχει κοουτσάρει και την ΑΕΚ και τον Ατρόμητο, την τελευταία διετία αν και είχε προτάσεις, επέλεξε να μην εργαστεί.

Δεν αποκλείεται να έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου και ο Δέλλας να επιστρέψει στους πάγκους, αφού τις τελευταίες μέρες έχει δεχθεί κρούση από ομάδα της Super League 2.



Aυτή είναι η Καλλιθέα που διεκδίκησε μέχρι την προτελευταία αγωνιστική την άνοδο στη Super League, αλλά δεν το κατάφερε με την Κηφισιά να παίρνει τελικά το εισιτήριο.

Το ρεπορτάζ θέλει τον Δέλλα, πρώτο στη λίστα των ανθρώπων της ομάδας του «Ελ Πάσο», αφού η απόφαση να μην συνεχιστεί η συνεργασία με τον Γιώργο Σίμο μοιάζει ειλημμένη.



Εξελίξεις, εφόσον ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Καλλιθέας για το πρωτάθλημα, θα τρέξουν από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.