Header Ads


«Παίκτης του ΠΑΟΚ προτάθηκε και...απορρίφθηκε από ΑΕΚ και Αλμέιδα!»

«Παίκτης του ΠΑΟΚ προτάθηκε και...απορρίφθηκε από ΑΕΚ και Αλμέιδα!»


Φεύγει από τον ΠΑΟΚ και ήθελε να έρθει σαν...τρελός στην ΑΕΚ - Δείτε για ποιον πρόκειται, τι αναφέρει δημοσίευμα
Ο Μπράντον Τόμας θα αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΟΚ και οι εκπρόσωποί του τον πρότειναν στην ΑΕΚ του Αλμέιδα.




Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Sportime», ο Μπράντον Τόμας ήταν στο 50-50 για το αν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ. Τελικά, όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Οι εκπρόσωποι του παίκτη δεν έχασαν χρόνο και τον πρότειναν στην ΑΕΚ. Τι θα έλεγε ο Ματίας Αλμέιδα;

Ας δούμε όμως την περίπτωση του παίκτη μέχρι τώρα και τα όσα έκανε. Για τον ΠΑΟΚ αποτέλεσε επιλογή-express! Μόλις αποχώρησε ο Τσόλακ, όντας συνεργάτης της ίδια εταιρείας εκπροσώπησης του Νέλσον Ολιβέιρα.



Λόγω του κατ΄ επείγοντως της περίπτωσής του προτάθηκε μόλις ένας (!) χρόνος συμβολαίου. Ο Μπράντον Τόμας ήταν αξιοπρεπής τη σεζόν που μας πέρασε παρότι αμφισβητήθηκε στο ξεκίνημά του: 37 ματς/12 γκολ! Πακέτο ένα 500άρικο συνολικά.

ΔΕΝ είναι όμως ο Νο9 που σε αλλάζει επίπεδο. Αν και στον ΠΑΟΚ, πολλές φορές εκκινούσε ως αναπληρωματικός φορ και έχασε χρόνο στο ξεκίνημα.



Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet τον πρόδωσε και η επόμενη μέρα είναι μακριά από την Τούμπα. Από την αρχή άλλωστε, ο Λουτσέσκου δεν τον είδε με καλό μάτι.

Βάσει πηγών μας, πάντως, η Promoesport δεν άργησε να κάνει την κίνησή της, προτείνοντας τον Μπράντον Τόμας στην ΑΕΚ. Μόνο που ΔΕΝ πήρε απάντηση.

Καμία απολύτως. Και δύσκολα, ο Ματίας Αλμέιδα να ανάψει το «πράσινο» φως για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.