Header Ads


Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Φερνάντες - Πότε υπολογίζεται η επιστροφή του

Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Φερνάντες - Πότε υπολογίζεται η επιστροφή του


Επιτυχημένη ήταν η επέμβαση του Πάολο Φερνάντες στον αχίλλειο..

Οι πρώτες εκτιμήσεις δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν και σήμερα το πρωί έγινε γνωστό πως ο Πάολο Φερνάντες υπέστη ολική ρήξη αχιλλείου τένοντα.




Δίχως να χαθεί χρόνος, σήμερα κιόλας το απόγευμα πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ώστε να αντιμετωπιστεί ο τραυματισμός του. Χειρουργήθηκε σε δικό του γιατρό στη Βαρκελώνη, η επέμβασή του διήρκησε δύο ώρες και λίγο νωρίτερα ο αθλητής της ΑΕΚ ξύπνησε και από τη νάρκωση.

Φυσικά ο γιατρός του Δικεφάλου Χάρης Λάλος επικοινώνησε τόσο με τον Ισπανό γιατρό που χειρούργησε τον Πάολο Φερνάντες, όσο και με τον ίδιο τον παίκτη για να ενημερωθεί για τα απαραίτητα και να ευχηθεί τα καλύτερα στον 26χρονο εξτρέμ.





Αυτή την στιγμή και αμέσως μετά την επέμβαση, φυσικά και δεν μπορεί να γίνει μια πρόβλεψη με ακρίβεια για το πότε ο Φερνάντες θα μπορέσει να μπει και πάλι στο γήπεδο για να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς.

Μια πρώτη εκτίμηση που υπάρχει, είναι πως αυτή η διαδικασία θα χρειαστεί περίπου επτά μήνες. Κάτι που σημαίνει πως ο Ισπανός μεσοεπιθετικός θα το παλέψει για να είναι έτοιμος στην διακοπή για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Έχοντας χάσει το πρώτο μισό της σεζόν, μαζί με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ΑΕΚ σε προκριματικά και ομίλους.

Ο Φερνάντες θα χρειαστεί να μείνει στην Ισπανία για να κάνει το πρώτο κομμάτι της αποθεραπείας του. Επομένως δεν θα μπορέσει καν να ακολουθήσει την αποστολή της ΑΕΚ στην Ολλανδία, έστω για να βρίσκεται απλώς μαζί με την ομάδα και να δουλεύει στο δικό του ατομικό πρόγραμμα. Αυτό φαίνεται πως πρακτικά δεν είναι εφικτό. 

Το πιθανότερο σενάριο είναι πως ο Φερνάντες θα πιάσει ξανά δουλειά επί ελληνικού εδάφους, αμά τη επιστροφή της αποστολής από την Ολλανδία, από τα μέσα του Ιούλη και μετά. 

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.