Header Ads


Στοίχημα: Με το κίνητρο της Θέλτα

Στοίχημα: Με το κίνητρο της Θέλτα


Παιχνίδια που αναμένεται να χαρίσουν μεγάλες συγκινήσεις περιλαμβάνει το κυριακάτικο κουπόνι, με τελευταία αγωνιστική σε Serie A και La Liga και μάχες για τίτλο και παραμονή στα περισσότερα πρωταθλήματα. Φυσικά δράση έχουμε και στην Basket League όπου διεξάγεται σήμερα το ντέρμπι αιωνίων Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός για τους τελικούς και το οποίο μπορείτε να βρείτε στο livescore μπάσκετ. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση από το πρωτάθλημα Ισπανίας και την αναμέτρηση Θέλτα - Μπαρτσελόνα, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.
 
38η και τελευταία αγωνιστική στη La Liga με τη Θέλτα να δίνει σκληρή μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Βρίσκεται στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη, θέλει νίκη για να σωθεί ή με ισοπαλία να χάσουν Αλμερία ή Βαγιαδολίδ. Σε περίπτωση ήττας, θέλει να χάσει και η Βαγιαδολίδ. Σε τριπλή ισοβαθμία στους 40, με Βαγιαδολίδ, Αλμερία, υποβιβάζεται. Την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε ακόμη μια ήττα, με 1-0 από την Κάντιθ εκτός έδρας, συμπλήρωσε έξι παιχνίδια χωρίς νίκη.
 
Από την πλευρά της η Μπαρτσελόνα αγωνίζεται χωρίς βαθμολογικό κίνητρο και άγχος, έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα και περιμένει το φινάλε. Επέστρεψε στις επιτυχίες την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς επικράτησε με 3-0 της Μαγιόρκα, αφήνοντας στην άκρη τις ήττες από Βαγιαδολίδ (3-1) και Σοσιεδάδ (1-2). Τελικός παραμονής για τη Θέλτα, θα παίξει μόνο για τη νίκη κόντρα στην αδιάφορη βαθμολογικά Μπαρτσελόνα, έχει 2 ήττες στα πρόσφατα 3 ματς στη Λα Λίγκα. Ποντάρουμε με βάση το κίνητρο και επιλέγουμε τον 1 DNB σε απόδοση 2.05.
 
Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Κυριακής στο Betarades.gr!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.