Header Ads


Ραγδαίες εξελίξεις στην Κω: Βρέθηκε νεκρή η 27χρονη Αναστάζια

Ραγδαίες εξελίξεις στην Κω: Βρέθηκε νεκρή η 27χρονη Αναστάζια


Ραγδαίες εξελίξεις στην Κω  - Η 27χρονη Αναστάζια εντοπίστηκε νεκρή από τις αρχές
Τραγικός είναι ο επίλογος στις έρευνες για τον εντοπισμό της 27χρονη Αναστάζια καθώς το απόγευμα της Κυριακής (18/6) εντοπίστηκε νεκρή στην περιοχή Αλυκές.




Τα ίχνη της κοπέλας είχαν χαθεί από το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας (12/6).

Τραγικό τέλος για την 27χρονη Αναστάζια που αναζητούνταν εδώ και ημέρες στην Κω, καθώς σήμερα Κυριακή, 18 Ιουνίου, εντοπίστηκε νεκρή λίγο μετά τις 7 το απόγευμα

Η σορός της νεαρής από την Πολωνία βρέθηκε στις Αλυκές, σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από το σπίτι του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού, ο οποίος έχει συλληφθεί με τη κατηγορία της αρπαγής της 27χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, οι Αρχές έχουν εντοπίσει σακούλα σε υδρόβιο σημείο, σχεδόν μέσα στο νερό. Παράλληλα αναφέρεται ότι η 27χρονη εντοπίστηκε γυμνή, χωρίς τα ρούχα της.



Δεύτερος ύποπτος στο «κάδρο» των ερευνών


Εκτός από τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές, ο οποίος θα απολογηθεί αύριο Δευτέρα στην ανακρίτρια, οι Αρχές εξετάζουν και την εμπλοκή δεύτερου ατόμου στην υπόθεση εξαφάνισης που έχει λάβει διαστάσεις θρίλερ.

Πρόκειται για τον πακιστανικής καταγωγής συγκάτοικο του 32χρονου, ο οποίος εκτιμάται ότι μπορεί να έχει βοηθήσει εκ των υστέρων στην εξαφάνιση της κοπέλας και ενδεχομένως τη μεταφορά της καθώς ο Μπαγκλαντεσιανός ύποπτος έχει στην κατοχή του μόνο ένα δίκυκλο.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.