Header Ads


Απίστευτη αποθέωση για Αλμέιδα: Έδειξε το σήμα της ΑΕΚ ο Ματίας (vid)

Απίστευτη αποθέωση για Αλμέιδα: Έδειξε το σήμα της ΑΕΚ ο Ματίας (vid)


Πρωτοφανής αποθέωση για Αλμέιδα που «απάντησε» δείχνοντας το σήμα της ΑΕΚ στους χιλιάδες οπαδούς - Δείτε όλα όσα έγιναν
Ο Ματίας Αλμέιδα γνώρισε πρωτοφανή αποθέωση κατά την επιστροφή της αποστολής της νταμπλούχου ΑΕΚ. 




Η ΑΕΚ μέσα σε έναν χρόνο βρέθηκε από την κόλαση της πέμπτης θέσης και χωρίς ευρωπαϊκό εισιτήριο, στον παράδεισο με την κατάκτηση του νταμπλ.

Το Κύπελλο κόντρα στον ΠΑΟΚ και ειδικά με τον τρόπο που ήρθε, γέμισε ευτυχία τους οπαδούς της Ένωσης και φυσικά όλοι στον σύλλογο πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Ο κόσμος της ΑΕΚ λατρεύει τον αρχιτέκτονα αυτής της επιτυχίας κι αναφερόμαστε φυσικά στον Ματίας Αλμέιδα. Ο Αργεντινός τεχνικός έβαλε τάξη στην ομάδα και σε έναν χρόνο κατάφερε να πάρει δύο τίτλους, με τους παίκτες του ν’ αποδίδουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο.



Οι φίλοι της ΑΕΚ έδειξαν την λατρεία τους στο πρόσωπο του Αλμέιδα, κατά την άφιξη της αποστολής των νταμπλούχων στα διόδια των Αφιδνών. Οι οπαδοί φώναζαν συνεχώς το όνομα του Αλμέιδα, ο οποίος τους ευχαρίστησε και έδειχνε το σήμα της ΑΕΚ στην καρδιά. Ο Αργεντινός έδειξε να απολαμβάνει την αγάπη του κόσμου κι αν μη τι άλλο, φαίνεται και πόσο έχει δεθεί με τον σύλλογο σε έναν μόλις χρόνο.

Στη μαζική υποδοχή στις Αφίδνες, λοιπόν, επικράτησε πανζουρλισμός με τον Αλμέιδα να είναι στο επίκεντρο. Κανείς δεν έδειχνε κουρασμένος. Τι κι αν είχε ξημερώσει η Πέμπτη. Ήταν τέτοια η χαρά και η θετική ενέργεια που καμία κούραση δεν ήταν ικανή να σταματήσει τον κόσμο και τους νταμπλούχους από το να πανηγυρίσουν με την ψυχή τους.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.