Header Ads


Απολαμβάνει ελληνικές διακοπές ο Αλμέιδα! (pic)

Απολαμβάνει ελληνικές διακοπές ο Αλμέιδα! (pic)


Η νέα ανάρτηση του Ματίας Αλμέιδα με...ελληνικό χρώμα - Δείτε τι έγραψε

Ο Ματίας Αλμέιδα συνεχίζει να βρίσκεται στη χώρα μας απολαμβάνοντας όπως δείχνει τη θάλασσα και τα νησιά της Ελλάδας.




Από την πρώτη μέρα που μετακόμισε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ένωσης, ο Ματίας Αλμέιδα είχε δηλώσει πως ήθελε να γνωρίσει τη χώρα μας και τη δική μας κουλτούρα για να εγκλιματιστεί ακόμα παραπάνω καθώς πλέον είναι το «σπίτι» του.

Μετά την επιτυχία της ΑΕΚ με την κατάκτηση του νταμπλ ο 49χρονος τεχνικός δείχνει να το απολαμβάνει ενώ δεν αποκλείεται μαζί του να βρίσκεται και ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον οποίο άλλωστε είχαν ήδη μια πρώτη εξόρμηση το περασμένο τριήμερο σε Σπέτσες, Αίγινα και πέριξ. 


Ο προπονητής μάλιστα πόσταρε φωτογραφίες στο Instagram με τοπίο και τον ίδιο να κρατά με χαρά την ελληνική σημαία γράφοντας: «Απολαμβάνοντας την Ελλάδα».



Ο Αλμέιδα αναμένεται να επιστρέψει στην πατρίδα του την επόμενη Τρίτη (07/06) εκεί όπου θα χαλαρώσει και θα περάσει ευχάριστες στιγμές με την οικογένεια του. Επειτα, θα καταστρώσει τα πλάνα του για τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Ελλάδα και την Ευρώπη με την ΑΕΚ.


Το «σκανάρισμα» στην ελληνική ποδοσφαιρική αγορά





Ο Αργεντινός προπονητής καθ' όλη την διάρκεια της φετινής σεζόν, έχει περάσει από «σκανάρισμα» κανονικό όλους τους αντιπάλους και ως εκ τούτου και ολόκληρη την ελληνική ποδοσφαιρική αγορά. Έχει ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις, όχι απαραίτητα για να γίνει άμεσα κίνηση από την ΑΕΚ. Αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο μέσα στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, να γίνει και μια (ίσως και παραπάνω) ακόμα προσθήκη από την ελληνική αγορά.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.