Header Ads


Ανοίγει τα χαρτιά του και μιλάει για όλα ο Μελισσανίδης!

Ανοίγει τα χαρτιά του και μιλάει για όλα ο Μελισσανίδης!


Συνέντευξη που θα μιλήσει για όλους και για όλα θα δώσει σήμερα ο Δημήτρης Μελισσανίδης!

Πολύ γεμάτη μέρα η σημερινή (29/05) στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΚ θα μιλήσει στους δημοσιογράφους.




Πάρα πολύ σημαντική είναι η σημερινή μέρα, Δευτέρα (29/05), αφού υπάρχουν πολλά πράγματα που θα γίνουν στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, θα μιλήσει στους δημοσιογράφους και θα τοποθετηθεί για όλα τα σημαντικά ζητήματα που υπάρχουν. 

Φέτος, ο Δικέφαλος έκανε το νταμπλ στην Ελλάδα, ενώ αυτό συνοδεύτηκε και με την είσοδο στο νέο γήπεδο. 



Επίσης, θα μιλήσει και για την επόμενη μέρα της ομάδας, που πλέον περιλαμβάνει και προκριματικά στο Champions League.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα μιλήσει στο περιθώριο της Ακολουθίας των Θυρανοιξίων του Ιερού Παρεκκλησίου Αγίας Σοφίας-Οσίου Λουκά του εν Στειρίω, στο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, σήμερα στις 19:00. 



Θυμίζουμε την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ για τα Θυρανοίξια: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι την προσεχή Δευτέρα 29 Μαΐου, σε μια ημερομηνία με ιδιαίτερη σημασία για την ιστορική ταυτότητα του συλλόγου μας, θα τελεστεί η Ακολουθία των Θυρανοιξίων του Ιερού Παρεκκλησίου Αγίας Σοφίας – Οσίου Λουκά του εν Στειρίω, στο γήπεδο μας, στην OPAP Arena στην Νέα Φιλαδέλφεια. Την Ακολουθία θα τελέσει στις 19.00 ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνας, κ. Γαβριήλ».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.