Header Ads


Τα δίνει όλα για Πινέδα η ΑΕΚ!

Τα δίνει όλα για Πινέδα η ΑΕΚ!


Στην Αθήνα ο ατζέντης του - Κάθε προσπάθεια για να μείνει ο Πινέδα θα κάνει η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για την παραμονή του Ορμπελίν Πινέδα. Στην Αθήνα ο ατζέντης του.




Η παραμονή του Ορμπελίν Πινέδα αποτελεί προτεραιότητα για την ΑΕΚ εν όψει της νέας σεζόν. Ο Μεξικανός πολυσύνθετος μέσος είχε τεράστια συμβολή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, κατά πολλούς θεωρείται και ο MVP της σεζόν, και πρόθεση των «κιτρινόμαυρων» δεν θα μπορούσε να μην είναι να συνεχιστεί η συνεργασία τους στην επόμενη ακόμη πιο απαιτητική σεζόν.

Ο ατζέντης του Πινέδα, Μάριο Βιγιαρεάλ, ήταν παρών στη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και στο πάρτι που ακολούθησε σε νυχτερινό κέντρο. Η ΑΕΚ φρόντισε να καλέσει τους εκπροσώπους όλων των παικτών για τους εορτασμούς, αλλά ειδικότερα στη συγκεκριμένη περίπτωση είχε μια ακόμη ευκαιρία να συνεχίσει το… πρέσινγκ.



Εδώ και καιρό η πλευρά του Πινέδα έχει ενημερωθεί για την επιθυμία της ΑΕΚ να κρατήσει τον παίκτη. Οι «κιτρινόμαυροι» ρίχνουν στο τραπέζι από την επέκταση του δανεισμού του από την Θέλτα με μια όχι εξωπραγματική οψιόν αγοράς, μέχρι την αγορά σημαντικού ποσοστού των δικαιωμάτων του ή και συνιδιοκτησία με την ομάδα του Βίγκο.

Υπενθυμίζεται πως η Θέλτα διατηρεί τα δικαιώματα του Πινέδα μέχρι το 2027 και στη συμφωνία δανεισμού στην ΑΕΚ δεν είχε μπει οψιόν αγοράς, παρά τις προσπάθειες των «κιτρινόμαυρων». Ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας, Κάρλος Μουρίνιο, δεν έχασε ποτέ την πίστη του στις δυνατότητες του παίκτη, παρότι ο τότε προπονητής, Εντουάρντο Κουντέ, δεν έδωσε στον Μεξικανό τις ευκαιρίες για να δείξει την αξία του.

Η Θέλτα είναι αυτή που θα ορίσει τη μοίρα του Πινέδα. Ο νέος προπονητής, Κάρλος Καρβαλιάλ (είχε εργαστεί στον Αστέρα) είναι άγνωστο αν θα συνεχίσει στον πάγκο τη νέα σεζόν. Η ομάδα του Βίγκο μετά από πέντε ήττες στα έξι τελευταία παιχνίδια της La Liga έχει αρχίσει να αγχώνεται για την σωτηρία της, αν και ακόμη βρίσκεται στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν.



Η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να κρατήσει τον Πινέδα. Σύμμαχος στην προσπάθεια αυτή φαίνεται πως είναι ο 27χρονος άσος, που νιώθει ευτυχής στην «Ένωση» και στην Ελλάδα, όπως και η οικογένειά του. Η προοπτική συμμετοχής στους ομίλους του Champions League (ή έστω η σίγουρη παρουσία σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης) είναι ένα επιπλέον δέλεαρ και ίσως ένα ακόμη ατού της ΑΕΚ στις επαφές που θα έχει με την Θέλτα. Μια καλή παρουσία του Πινέδα σε ευρωπαϊκή διοργάνωση θα ανέβαζε επιπλέον την τιμή του και αυτό ίσως να έκανε τους Γαλιθιάνους πολύ πιο διαλλακτικούς.

Σε κάθε περίπτωση, η ΑΕΚ θέλει να ξεκαθαρίσει το συντομότερο το θέμα Πινέδα, αφού στο κακό σενάριο που δεν είναι εφικτή η παραμονή του, θα χρειαστεί να αποκτηθεί ένας παίκτης αξίας για να καλύψει το μεγάλο κενό.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.