Header Ads


Νέα δεδομένα για 11αδα της ΑΕΚ με Ολυμπιακό!

Νέα δεδομένα για 11αδα της ΑΕΚ με Ολυμπιακό!


Όλα ανοιχτά και για εκπλήξεις λόγω ιώσεων - Τι αποκάλυψε γνωστός δημοσιογράφος της ΑΕΚ
Τα δεδομένα που υπάρχουν σε επίπεδο βαθμολογίας και... ψυχολογίας, λίγο πριν το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό σχολίασε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.




«Τώρα ο Παναθηναϊκός έχει το μεγαλύτερο πρέπει, γιατί με τρεις νίκες παίρνει το πρωτάθλημα αλλά και η ΑΕΚ από την πλευρά της πρέπει κι αυτή να κάνει τρεις νίκες και να περιμένει κάποιο στραβοπάτημα. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και με την αντιπαλότητα που υπάρχει αλλά και μετά το 3-1 στο Καραϊσκάκη. Θα ήταν ιδανικό σενάριο για τον Ολυμπιακό να τελειώσει την ΑΕΚ από το πρωτάθλημα σήμερα. Η ΑΕΚ είναι στην τσίτα, δεν μπορεί να χαλαρώσει έχει τον μεγάλο στόχο», είπε μεταξύ άλλων.



Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι η κατάσταση είναι κάπως περίεργη αναφορικά με το πως θα κατέβει η «Ένωση», λόγω των προβλημάτων με την ίωση, συνεπώς μπορεί να δούμε κάποιον βασικό όπως τον Πινέδα να μένει στον πάγκο, ενώ είναι ανοιχτό και το αν θα παίξει ο Ρότα.

Παράλληλα, ο Κετσετζόγλου επισήμανε πως η… νορμάλ 11άδα της ΑΕΚ είναι αυτή που είδαμε με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, να παίζει δηλαδή με εξάρι και οκτάρι, ενώ αναφέρθηκε και στις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα για το αποψινό ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.