Header Ads


Στοίχημα: Παιχνίδι για πολλά γκολ στο “Villa Park”

Στοίχημα: Παιχνίδι για πολλά γκολ στο “Villa Park”


Μεγάλο ενδιαφέρον έχει το αγωνιστικό πρόγραμμα αυτή την Τρίτη (25/04), με δράση σε αρκετά εμπορικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου ανά την Ευρώπη. Και οι φίλοι του μπάσκετ θα βρουν δυνατά προγνωστικά euroleague στο site μας, με τα πλέι οφ της διοργάνωσης να ξεκινούν σήμερα. Η επιλογή που ξεχώρισε στα προγνωστικά ποδοσφαίρου το Betarades.gr έρχεται από την Πρέμιερ Λιγκ και τον αγώνα Άστον Βίλα - Φούλαμ.
 
Την επιστροφή στις απώλειες έκανε η Άστον Βίλα το περασμένο Σάββατο κόντρα στην Μπρέντφορντ εκτός έδρας (1-1) σε ματς για την Πρέμιερ Λιγκ. Είχαν προηγηθεί πέντε διαδοχικές νίκες της, με τις δύο πιο πρόσφατες εντός έδρας απέναντι σε Νότιγχαμ Φόρεστ (2-0) και Νιούκαστλ (3-0). Παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα στα εφτά τελευταία παιχνίδια, από τα οποία μάλιστα έχει κερδίσει τα έξι. Μετράει τέσσερις σερί νίκες στο γήπεδό της με συνολικό σκορ 9-0.
 
Δεύτερη συνεχόμενη νίκη πέτυχε η Φούλαμ το Σάββατο με αντίπαλο τη Λιντς (2-1) εντός έδρας. Προηγουμένως, είχε κερδίσει την Έβερτον (3-1) εκτός έδρας. Άλλη ήταν η εικόνα της πριν από αυτά τα παιχνίδια, καθώς είχε πέντε σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, τις τέσσερις εξ αυτών σε αγώνες για την Πρέμιερ Λιγκ. Το Over 2.5 επιβεβαιώθηκε στις έξι από τις εφτά πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.
 
Σε καλό “φεγγάρι” βρίσκεται η Άστον Βίλα και είναι πολύ δυνατή στο γήπεδό της, ενώ έχει τελευταία αρκετές σερί νίκες με καλές εμφανίσεις. Από την άλλη, η Φούλαμ έδειξε να αντιδρά τελευταία και άλλαξε το αρνητικό κλίμα, με δύο διαδοχικές νίκες, στις οποίες σκόραρε πέντε γκολ συνολικά. Με τα δεδομένα αυτά θα προτιμήσουμε την επιλογή Over 2.5 σε απόδοση 1.90.
 
Βρείτε τα υπόλοιπα προγνωστικα στοιχηματος της Τρίτης στο Betarades.gr!

 

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.