Header Ads


Οργή στη Σαουδική Αραβία: Οι Σαουδάραβες ζητούν απέλαση Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την κίνηση του (vid)

Οργή στη Σαουδική Αραβία: Οι Σαουδάραβες ζητούν απέλαση Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την κίνηση του (vid)


Χαμός με Κριστιάνο Ρονάλντο - Δείτε τι έκανε μετά το τέλος του αγώνα, θέλουν να τον διώξουν από την χώρα

Χαμός με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Σαουδική Αραβία καθώς η προκλητική χειρονομία του έφερε αίτημα για απέλασή του από τη χώρα!




Είναι πολλά τα νεύρα που έχει το τελευταίο διάστημα ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, όπως φαίνεται από τη συμπεριφορά του κατά την διάρκεια των αγώνων, που δεν έχουν πάντα αίσιο αποτέλεσμα για την Αλ Νασρ. 

Μετά την ήττα στο ντέρμπι από την Αλ Χιλάλ, τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για τον Ρονάλντο, ο οποίος αντέδρασε προς μερίδα φιλάθλων που φωάναζαν ρυθμικά από τις εξέδρες το όνομα του Λιονέλ Μέσι. 



Ο Κριστιάνο έπιασε τα γεννητικά του όργανα, θέλοντας μάλλον να δείξει προς τους οπαδούς ότι τους περιφρονεί, μια χειρονομία που έχει προκαλέσει πάρα πολλές αντιδράσεις. 

Σε σημείο, μάλιστα, να υπάρχει και αίτημα για απέλασή του από τη Σαουδική Αραβία καθώς διέπραξε έγκλημα δημόσιας απρέπειας! 

«Θεωρείται έγκλημα δημόσιας ατίμωσης και είναι ένα από τα εγκλήματα που συνεπάγονται σύλληψη και απέλαση εάν διαπραχθεί από αλλοδαπό», είπε σχετικά δικηγόρος που ειδικεύεται στο Διεθνές Δίκαιο.





Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.