Header Ads


Τσακώθηκαν Γιοβάνοβιτς-Πέρεθ μετά το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός! (vid)

Τσακώθηκαν Γιοβάνοβιτς-Πέρεθ μετά το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός! (vid)


Ποιοι τους χώρισαν - Δείτε τι έγινε μέσα στο γήπεδο - Δείτε τι μετέδωσε η COSMOTE TV..

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε μια έντονη στιγμή με τον Ρούμπεν Πέρεθ έπειτα από τη λήξη του ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, όμως τα πνεύματα ηρέμησαν με τις αγκαλιές με τον Αϊτόρ.




Το τελευταίο σφύριγμα του Κάρλος ντε Θέρο Γκράντε στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό βρήκε όλους τους ανθρώπους των "πρασίνων" σε μία έκσταση για το 2-0 και την παραμονή στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα των playoffs της Stoiximan Super League.

Στις κερκίδες του "Απόστολος Νικολαΐδης" επικρατούσε πανζουρλισμός, αλλά το ίδιο και στον αγωνιστικό χώρο, με τους παίκτες του "τριφυλλιού" να πανηγυρίζουν έξαλλα αυτήν τη νίκη.

Παρά την ευθυμία, η κάμερα της Cosmote TV κατέγραψε μία μικρή... παρεξήγηση μεταξύ του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και του Ρούμπεν Πέρεθ. 



Ο τεχνικός του "τριφυλλιού" μόλις είχε ολοκληρώσει τις δηλώσεις του στο flash interview και πήγε κι αυτός στο κέντρο του γηπέδου για να πανηγυρίσει, όμως για άγνωστο λόγο είχε μια μικρή ένταση με τον Ισπανό μέσο.

Αμέσως μετά όμως, δύο άλλοι Ισπανοί, ο Χουάνκαρ και ο Αϊτόρ, έπεσαν στην αγκαλιά του και ο Γιοβάνοβιτς ηρέμησε κι άρχισε να γελάει κι εκείνος.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.