Header Ads


Συνελήφθη επ' αυτοφώρω να χρηματίζεται ο VAR του Άρης-ΠΑΟΚ!

Συνελήφθη επ' αυτοφώρω να χρηματίζεται ο VAR του Άρης-ΠΑΟΚ!


Ο Τζουχίν Τζάγια, VARίστας στο Άρης-ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των playoffs της Super League, συνελήφθη για χρηματισμό!, όπως αναφέρουν αλβανικά Μέσα!

Το απίστευτα και όμως αληθινά με τους ξένους διαιτητές, που έρχονται στη χώρα μας, συνεχίζονται!




Όπως αποκαλύπτει το αλβανικό Μέσο ''panorama.com'', ο Τζουχίν Τζάγια, υπεύθυνος στο VAR στο Άρης-ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των playoffs της Stoiximan Super League, συνελήφθη για χρηματισμό και μάλιστα πιάστηκε επ' αυτοφώρω!

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο πρόεδρος της ομάδας Μπίλις τον δωροδόκησε ενόψει της αναμέτρησης με την Καστριότι. Στη γειτονική Αλβανία έχει ξεσπάσει σάλος, φυσικά, ενώ η αλβανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου θα να τον καταγγείλει στην UEFA.



Η ΚΕΔ, θυμίζουμε, στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης είχε ορίσει τον Σουηδό Μοχάμεντ Αλ Χακίμ, στο VAR, ωστόσο, δεν υπήρχε συμπατριώτης του, μιας και στη Σουηδία… δεν υπάρχει VAR. Ορίστηκε, λοιπόν, ο Αλβανός Τζουχίν Τζάγια.

Μια ιδιαίτερη περίπτωση ο τελευταίος, μιας και σύμφωνα με όσα αναγράφει ο ίδιος στον λογαριασμό του στο Linkedin, πιστοποιήθηκε από την UEFA μόλις τον περασμένο Ιανουάριο. O Τζάγια, πάντως, είναι VARίστας εδώ και δύο χρόνια στην πατρίδα του.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.