Header Ads


Survivor All Star: Παίκτης πήγε στο νοσοκομείο μετά το πασχαλινό τραπέζι (vid)

Survivor All Star: Παίκτης πήγε στο νοσοκομείο μετά το πασχαλινό τραπέζι (vid)


Δείτε ποιος έφαγε τόσο πολύ στο έπαθλο με Πασχαλινό τραπέζι και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για 8 ώρες - Όλες οι πληροφορίες

Όπως είδαμε σε προηγούμενα επεισόδια του ριάλιτι επιβίωσης, οι Κόκκινοι κατέκτησαν φέτος ένα από τα μεγαλύτερα έπαθλα φαγητού του παιχνιδιού που ήταν το πλουσιοπάροχο γεύμα με πασχαλινές λιχουδιές ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα.




Δείτε παρακάτω τα πλάνα από το φετινό πασχαλινό τραπέζι των νικητών του επάθλου όπου πράγματι του έδωσαν και κατάλαβε σε ποτό, φαγητό αλλά και χορό:

Όπως αποκαλύφθηκε μάλιστα στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται σήμερα (22/4), ένας από τους παίκτες της ομάδας έφαγε τόσο πολύ κρέας που έφτασε να πάει στο νοσοκομείο από το πολύ φαγητό.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, ο συγκεκριμένος παίκτης, το όνομα του οποίου για ευνόητους λόγους δεν αποκαλύφθηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, χρειάστηκε να μείνει στο νοσοκομείο για περίπου 8 ώρες καθώς δεν αισθανόταν καλά.



Το βαρυστομάχιασμα του παίκτη είχε αίσιο τέλος αφού μετά τη νοσηλεία του επέστρεψε και πάλι στην καλύβα και κοντά στους συμπαίκτες του, έχοντας βέβαια ακόμα το βάρος των όσων είχε καταναλώσει.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.