Header Ads


Χέρι-χέρι Αλαφούζος και Μαρινάκης κατά της ΑΕΚ στη Superleague!

Χέρι-χέρι Αλαφούζος και Μαρινάκης κατά της ΑΕΚ στη Superleague!


Τα γεγονότα πλέον μιλούν και αναδεικνύουν τη νέα συμμαχία στο ελληνικό ποδοόσφαιρο..

Με τη στάση του δικαίωσε απολύτως τα όσα ανέφερε η ανακοίνωση της ΑΕΚ. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟ συμπλήρωνε τον Μαρινάκη και υιοθέτησε το αφήγημα του.




Ώρες μετά την ανακοίνωση της ΑΕΚ κατά της διοίκησης του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αλαφούζος, με τη στάση του, δικαίωσε απολύτως την Ένωση και τα όσα κατήγγειλε.

Στη σημερινή σύσκεψη ο ιδιοκτήτης των «πρασίνων» πήγε χέρι-χέρι με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Υιοθέτησε απολύτως το αφήγημα του Ολυμπιακού και τη στιγμή της έντασης ουσιαστικά συμπλήρωσε τον πρόεδρο των ερυθρολεύκων.



Σαν υποβολέας των γνωστών θλιβερών θέσεων του Ολυμπιακού ο Γιάννης Αλαφούζος μίλησε για την ΕΠΟ και τη διαιτησία. Έγινε φανερό πλέον και στον τελευταίο που εξέφραζε αμφιβολίες πως ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού δεν κρύβει την απόλυτη συστράτευση του με τον Ολυμπιακό.

Θεωρεί πως έτσι θα πετύχει το μεγάλο του στόχο να πάρει το Πρωτάθλημα. Ο Γιάννης Αλαφούζος βλέπει τη φετινή χρονιά ως τη μεγάλη του ευκαιρία να κατακτήσει τον τίτλο και αδιαφορεί για το παρελθόν αλλά και το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ανέβηκε στο άρμα του Ολυμπιακού και το «βρωντοφωνάζει».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.