Header Ads


Η βαθμολογία των playouts της Superleague (3η αγωνιστική)

Η βαθμολογία των playouts της Superleague (3η αγωνιστική)


Ποιοι έχουν μπλέξει για τα καλά στη μάχη της παραμονής  - 4 ομάδες με διαφορά μόλις 2 βαθμών..

Μεγάλα διπλά στη μάχη της σωτηρίας για Λεβαδειακό και Ιωνικό και πλέον μετά την 3η αγωνιστική των play-outs, τέσσερις ομάδες έχουν απόσταση δύο βαθμών στην ουρά της Stoiximan Super League.




Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των play-outs άνοιξε στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο να είναι ανώτερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά να μένει στο ισόπαλο 1-1, με τον «Άγιαξ της Ηπείρου» να στέκεται όρθιος και να συνεχίζει τη μάχη για την παραμονή του, έναν βαθμό πάνω από τη διακεκαυμένη ζώνη.

Στο Ηράκλειο, η Λαμία μπορεί να προηγήθηκε, όμως στη συνέχεια ο ΟΦΗ ήταν κυρίαρχος, σκόραρε τέσσερις φορές και έφτασε πανηγυρικά στο επιβλητικό 4-1. Η ομάδα της Φθιώτιδας που μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού έπεσε στην επικίνδυνη ζώνη.

Στην Τρίπολη ο Λεβαδειακός έφυγε με ένα μεγάλο τρίποντο με 0-1 από την έδρα του Αστέρα και παρότι ουραγός, η ομάδα της Βοιωτίας αναπτέρωσε σημαντικά τις ελπίδες της για παραμονή καθώς μείωσε στους δύο μόλις βαθμούς από τις ομάδες που βρίσκονται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Με μεγάλο διπλό έφυγε και ο Ιωνικός, ο οποίος επικράτησε με 0-1 στο Αγρίνιο του Παναιτωλικού, με τους Νικαιώτες να βγαίνουν με έναν βαθμό απόσταση από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.



Πλέον, έπειτα από αυτά τα αποτελέσματα, η μάχη για τη σωτηρία εξελίσσεται σε θρίλερ καθώς ΠΑΣ Γιάννινα, Ιωνικός (που βρίσκονται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη) και Λαμία, Λεβαδειακός (που είναι τη δεδομένη στιγμή στη διακεκαυμένη ζώνη) πορεύονται σχεδόν χέρι-χέρι.

Την ίδια στιγμή οι Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης με 29 και 28 πόντους αντίστοιχα, μπορεί να μην κινδυνεύουν άμεσα, ωστόσο δεν πρέπει να αισθάνονται άνετα μετά τα σημερινά αποτελέσματα και με τέσσερις αγωνιστικές ακόμα να απομένουν καθώς μαθηματικά δεν έχουν εξασφαλίσει τη σωτηρία τους.

Η αγωνιστική (3η)



Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1
ΟΦΗ - Λαμία 4-1
Αστέρας Τρίπολης - Λεβαδειακός 0-1
Παναιτωλικός - Ιωνικός 0-1

Η βαθμολογία των play-outs (3η αγωνιστική)

7. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 34
8. Ο.Φ.Η. 33
9. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 29
10. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 28
11. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 24
12. ΙΩΝΙΚΟΣ 24
-----------------------
13. ΛΑΜΙΑ 23
14. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 22

Η επόμενη αγωνιστική (4η)

Σάββατο 22 Απριλίου

Λεβαδειακός - Ιωνικός
ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός
Λαμία - Ατρόμητος
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.