Header Ads


Ολυμπιακός-ΑΕΚ | Εικόνες από τα απίστευτα επεισόδια μετά το τέλος του αγώνας (pics)

Ολυμπιακός-ΑΕΚ | Εικόνες από τα απίστευτα επεισόδια μετά το τέλος του αγώνας (pics)


Διέλυσαν όλο το «Καραϊσκάκη» οι οπαδοί του Ολυμπιακού - Απίστευτες οι πρώτες εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου..

Έσπασαν το ίδιο του γήπεδο τους οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Επίθεση στα ΜΑΤ και δακρυγόνα. Όλα ξεκίνησαν μετά την εισβολή του Μαρινάκη στον αγωνιστικό χώρο. Αδιανόητο να μην τιμωρηθεί ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και η έδρα




Σκηνές ντροπής εξελίχθηκαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» μετά το μαγικό γκολ του Πέτρου Μάνταλου που διαμόρφωσε το 3-1 για την ΑΕΚ. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και αφού επιτέθηκε φραστικά στον διαιτητή, απαίτησε να σφυρίξει άμεσα την λήξη του ματς. Μάλιστα από τον πάγκο του Ολυμπιακού άρχισαν να πετούν μπάλες στον αγωνιστικό χώρο και να μην επιτρέπουν να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Η στάση Μαρινάκη και γενικότερα των ανθρώπων του Ολυμπιακού έβαλε φωτιά και στην εξέδρα. Κόσμος εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και πετούσε καρεκλάκια και ό,τι έβρισκε μπροστά του. Αφηνιασμένοι οι οπαδοί των ερυθρολεύκων έσπασαν το γήπεδο τους και ακολούθησε μάχη με τα ΜΑΤ. Έπεσαν δακρυγόνα στον αγωνιστικό χώρο και τελικά οι οπαδοί απωθήθηκαν.



Είναι σκηνές ντροπής για τον Ολυμπιακό και θα είναι αδιανόητο να μην τιμωρηθεί παραδειγματικά. Όσο για τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος αυτοδιαφημιζόταν ως δάσκαλος ήθους, πρέπει κάποια στιγμή να τιμωρηθεί επίσης.








Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.