Header Ads


Η ΑΕΚ «κόβει» τον ΣΠΟΡ ΦΜ από την «OPAP Arena»!

Η ΑΕΚ «κόβει» τον ΣΠΟΡ ΦΜ από την «OPAP Arena»!



Μετωπική σύγκρουση ΑΕΚ - Μελισσανίδη με Αλαφούζο - Όλα όσα αναφέρει η Ένωση στην επιστολή της

Όπως ενημέρωσε επίσημα η ΠΑΕ δεν θα παρέχει πλέον δυνατότητα ραδιοφωνικής μετάδοσης στον σταθμό και δεν θα εκδίδει διαπιστεύσεις για τους δημοσιογράφους της ιστοσελίδας του



Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε ότι απέστειλε επιστολή στη διεύθυνση του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΠΟΡ FM 94,6. 

Με την επιστολή γνωστοποίησε στον σταθμό την απόφαση της να μην του παρέχει πλέον τη δυνατότητα ραδιοφωνικής μετάδοσης των αγώνων από την «Αγιά Σοφιά/ΟΠΑΠ Αρένα». Παράλληλα δεν θα εκδίδει διαπιστεύσεις στους δημοσιογράφους της ιστοσελίδας sport-fm.gr.

Aποφασίσαμε ότι δεν συντρέχουν αυτή την περίοδο οι προϋποθέσεις για να συνεχίσουμε να παρέχουμε την δυνατότητα ραδιοφωνικής μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων μας από τον συγκεκριμένο σταθμό, όπως επίσης και της παρουσίας διαπιστευμένων δημοσιογράφων από την ιστοσελίδα sport-fm.gr

Θεωρούμε πως υπάρχει ζήτημα στην καλύτερη ειρωνικής, συχνά επιθετικής κι ενίοτε προσβλητικής κι αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς απέναντι στην ΑΕΚ.



Τονίζουμε πως δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τα παράπονα του κόσμου μας που εκφράζονται μαζικά και με ποικίλους τρόπους, για την στάση των συγκεκριμένων Μέσων απέναντι στην ΑΕΚ. Παράπονα που φυσικά συμμεριζόμαστε απόλυτα» ανέφερε η ΑΕΚ και προσέθεσε ότι στην επιστολή γίνεται «ιδιαίτερη μνεία και στην περίπτωση της αντιμετώπισης της πρόσφατης ανακοίνωσης» της ομάδας.

Συνεχίζοντας στην ενημέρωση της η ΑΕΚ τονίζει: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ επίσης θεωρεί πως δυστυχώς de facto η απόφαση αυτή είναι προς το συμφέρον και των δύο πλευρών αυτή την περίοδο. Το κλίμα που έχει δημιουργηθεί δεν επιτρέπει έστω και την μίνιμουμ συνεργασία για τα αυτονόητα και δεν θα θέλαμε σε καμιά περίπτωση να επηρεαστεί από αυτό η δουλειά επαγγελματιών που έρχονται να κάνουν την δουλειά τους και δεν έχουν καμιά σχέση με την καλλιέργεια του κλίματος που έχει δημιουργηθεί. 



Τέλος να τονίσουμε πως θεωρούμε πως δεν έχουμε καμιά απολύτως ευθύνη για την δημιουργία αυτού του κλίματος, το ζήτημα υπήρξε μονόπλευρο και είμαστε πλέον αναγκασμένοι να το διαχειριστούμε. Επαναλαμβάνουμε θεωρούμε πως είναι προς όφελος και για την προστασία και των δύο πλευρών».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.