Header Ads


FIFA 23: Ο Λιβάι Γκαρσία στη λίστα για την community team της σεζόν!

FIFA 23: Ο Λιβάι Γκαρσία στη λίστα για την community team της σεζόν!


Μία ακόμα διάκριση από το FIFA 23 για παίκτη της ΑΕΚ καθώς το ηλεκτρονικό παιχνίδι ανακοίνωσε τους υποψήφιους για την ομάδα της χρονιάς του community με τον Λιβάι Γκαρσία στην λίστα.

Ο επιθετικός της Ένωσης ανταμείφτηκε με κάρτα 83 overall στην θέση του επιθετικού όπου και αγωνίζεται φέτος υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα.

H λίστα απαρτίζεται από 100 ποδοσφαιριστές. Εφτά τερματοφύλακες μεταξύ των οποίων ο Νταβίντ Ντε Χέα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και ο Γιαν Ζόμερ της Μπάγερν Μονάχου. Στην άμυνα συναντάμε 24 παίκτες με τους Νέιθαν Ακέ της Μάντσεστερ Σίτι, Ντανίλο της Γιουβέντους αλλά και τον Άντι Ρόμπερτσον της Λίβερπουλ να ξεχωρίζουν.

Στον χώρο του κέντρου η EA Sports τοποθέτησε 41 παίκτες με μεγάλα ονόματα όπως αυτό του Μπερνάρντο Σίλβα της Μάντσεστερ Σίτι και του Κινγκσλέι Κομάν της Μπάγερν Μονάχου. Επίσης παρών είναι και ο Άντερσον Ταλίσκα συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ.

Τέλος στην επίθεση βρίσκουμε 28 υποψήφιους με τους γνώριμους Αϊτόρ και Λιβάι Γκαρσία του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ αντίστοιχα να κεντρίζουν το ελληνικό ενδιαφέρον. Εκεί υπάρχουν και παίκτες σαν τον Αλέξις Σάντσες της Μαρσέιγ, τον Ροντρίγκο της Ρεάλ Μαδρίτης , τον Γκαμπριέλ Ζεσούς της Άρσεναλ αλλά και τον Άλβαρο Μοράτα της Ατλέτικο Μαδρίτης.



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.